1. marraskuuta 2013

Karmeat kauhu bileet


Eilen koti peittyi hämäkänseiteistä hämähääkeineen, kurpitsalyhdyistä, toinen toistaan pelottavista asuista, kauhujutuista, ällöistä herkuista ja iloisesta poikaporukasta. Meillä pidettiin ensimmäiset Halloween bileet. Useana vuonna niistä on puhetta ollut ja nytpä päätin ottaa itseä niskasta kiinni ja ne järjestää. Ehtona oli pienet bileet jonne kumpikin sai kutsua pari kaveria.

Pojat nautti ja piti hauskaa. Herkkupöydässä jutut olivat sitä luokkaa, että taisi se pelkokin hiipiä kun ikkunan takaa näkyi oransseja silmiä ja ties mitä. Toivottavasti jokainen Halloweenin juhlia sai kuitenkin unen illalla :) Meillä juhlijat simahtivat kuin saunalyhdyt.


Vietättekö te Halloween juhlia? Jos vietätte niin toivon kuvien kautta joitakin ideoita ehkä poimia näistä. Itse selailin pinterestin ihmeellistä maailmaa ja siellähän oli ideoita jos ja vaikka minkälaisia! 

 Tunnelma saatiin kruunattua laittamalla talo täyteen kynttilöitä ja karmaisevaa kummitusmusiikkia taustalle. Upea ISO kurpitsa saatiin kamuselta joka oli onneksi valmiiksi tyhjennetty. Kiitos J! Oli muuten oma hommansa se koristella! Piparimuotilla painelin tähden kuvia ja leikkelin ne sitten puukolla irti. Ja kädet oli ihan tohjona sen jälkeen ;)

Yritin päästä mahd.helpolla joten ostin kaupan piparitaikinaa josta tehtiin luurankokeksejä. Pyöreät keksit koristelin tomusokeri-vesiseoksella ja kun se oli kuivunut pursotin BOO tekstin niihin sulatetulla suklaalla. Muffinssit tein Kinuskikissan Daim muffinssi ohjeella ja nam hyviä olivat! Banskuista haamuja suklaarusina silmineen ja mandariineista mini kurpitsoja. Myrrkyjuomana oli päärynämehu jääpaloineen ja hämiskarkkeineen.


Lapset askartelivat haamuja sekä lepakkoja koristeiksi. Hämisseitit, pääkallot ym. ostin Tiimarista jossa oli kaikki Halloween jutut -70% alella.

Oikein mukavaa ja karmaisevaa Halloween viikonloppua!

22 kommenttia:

  1. Ihanat tai pitäisikö sanoa että pelottavan näköiset juhlat teillä on ollut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eikö ;) Piti vähän tehdä pehmeämmällä tyylillä tarjoilut haamuja ym. sillä itseä ällöttää ajatus katkenneista sormista, silmistä ym. ällötyksistä :D

      Poista
  2. HAuskan näköset juhlat teillä siellä ollut! :D

    VastaaPoista
  3. Karmivat juhlat teillä ollut ;).
    Meillä pikkumiehellä tänään kummitusjuhlat. Tyttäreni järjestää pojalleen kummitusjuhlat ja me lähdemme koko porukka kummittelemaan Karjaalle ;)
    Mukavaa marraskuun ensimmäistä ja karmaisevaa Halloweenia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ;) Toivottavasti teilä oli mukava kemut myös :)

      Poista
  4. Meillä juhlittiin pari vuotta sitten mörköjuhlia :) Tytöistä vanhin halusi sellaiset ehdottomasti. En tiedä, mistä se idea tuli, sillä Halloweenista on puhuttu vasta tänä vuonna. Jotain vanhoja koristeita täytyy tieten kaivella vaatehuoneen kätköistä :) mörköjuhlista löytyy muuten blogistani juttua, jos kiinnostaa. Mörköjuhlat taitaa olla tunnisteena :) itselleni ostin silloin hämisseittisukkikset, lapset halus olla keijukaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja piti sanoa, että ihania kuvia taas kerran :) Sun kuvissa on niiiiin ihana tunnelma!

      Poista
    2. Voi mun täytyy käydä kurkkimas teidän mörköjuhlien tunnelmia :) Kiitos tuhannesti <3

      Poista
  5. Upeita juttuja, vautsivau! Hienoja ideoita. Varmasti oli poitsujen mieleen! Meillekin tulee ehdottomasti halloweenjuhlat käytäntöön, kun pojat tosta kasvavat. Pian 4-vee esikoinen ei oo vielä ainakaan innostunut pelottavista jutuista.
    Ollaan monena halloweenina tehty pimeään puutarhaan heijastimista suunnistusrata, jota taskulampulla mennään. Leikkimökissä on makea viimeinen rasti. Huomenna on sen vuoro.. :)
    Hauskaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau kuullostaapa tosi kivalta! Tuota täytys koklata :)

      Poista
  6. Tosi hauskan näköiset Halloween-kemut teillä ollut :))

    VastaaPoista
  7. Voi että miten kivan näköistä! Näistä sun kuvista sais vaikka mitä ideoita jos ois itekin järkkäämässä juhlia :). Ihan mahtava toi kurpitsakin, ei ton kokosia meiän kaupoista löydy!

    VastaaPoista
  8. Lapset pääsevät tänään naapuriin juhlimaan, kovasti täpinöissään ovat! Itse sain myös kutsun kahville, ajattelin mennä vähän jälkeenpäin -omat lapsetkaan eivät tiedä että olen tulossa ja ostin uuden peruukinkin etteivät heti tunnistaisi:) Tiimarista ostin pussin muovirottia (olivat silloin puoleen hintaan), niitä ajattelin siellä sujauttaa johonkin lasten huomaamatta... Että innoissaan on äitikin ;)

    VastaaPoista
  9. Onpa mielettömän hienon näköiset juhlat, itse en ole ollenkaan Halloweenin juhlija, mutta ensimmäisen puvun sain kyllä nyt ommella tytölle joka on juhliin kutsuttu.

    VastaaPoista
  10. Upeita koristeita! :) Ei oo vietetty Halloweenia, ehkä sitten joskus kun on lapsia :)

    VastaaPoista
  11. Ompas teillä ollut mukavan näköset pirskeet! Hienoja koristeita ja herkulliset tarjoilut. Meillä ei ole pariin vuoteen Halloweenia juhlittu. Ekaluokkalainen pyyti, että ensi vuonna haluaa juhlia Halloweenia. Täytyy tässä vuosi suunnitella pojalle kekkereitä :)

    VastaaPoista
  12. Karmasevan hauskat juhlat :) kivasti kaikki laitettu. Halloweenia ei tule mitenkään itse juhlittua. Ehkä sitten joskus jos tulee omaa perhettä niin on aihetta. Meidän Halloween menee Walking Deadin 3. tuotantokautta katselleen.. eli ihan asiaan kuuluvasti ;)

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommenteistanne "karmaisevan pelottavia" juhlia kohtaan :D

    VastaaPoista
  14. Aivan IHANA blogi! ♥
    Pakko liittyä lukijaksi, että löysän tänne uudelleenkin ♥

    VastaaPoista