18. marraskuuta 2013

Lämpöä talveen ja alekoodi!

Huomenet!

Hyrr miten kylmä ja kauhea myrsky on viikonlopun aikana ollut! Kyllä Suomessa saa varustautua lämpimin kamppein talveen. Mä pidän tosi paljon velourista materiaalina ja neidiltä velourvaatetta löytyy. Itselle tekisi mieli myös hankkia talvelle jokin kiva velour tunika. Onko teillä vinkkejä mistä löytyis kivoja ja kohtuu hintaisia? Perjantaina kävin jouluostoksilla ja erehdyinpäs myös sovituskoppiin kun yksin olin liikkeellä. Ja muistupa mieleen miksi hankin itselle niin harvoin vaatetta ;) Ai kauhee kun olo pienessä pukukopissa on niin valtaisa.. Mutta löysinpä yhdet ihanat neuleleggarit sekä paidan. Ensi viikolla ollaan naisporukalla  lähdössä Tukholmaan joten vähän jotain uutta oli sinne kiva saada. 

Lapsille sen sijaan on aina yhtä mukava laittaa kamppeita!
 Pehmeä velour tunika ja neulesukkikset, lämmin neulepipo ja huivi Silverjunglen mallistosta kyllä näillä tarkenee! Neiti oli yhtä innoissaan meidän "uudesta" kelkasta kuin äiti. Välipalatauko siis kelkan päällä lumen tuloa odotellessa ;)




Onko teille Silverjungelen lastenvaatteet tuttuja? Aivan huippua mielestäni on se, että Silverjungle on Suomalainen yritys ja vaatteet ovat Ökö-Tex sertifoituja! Mallistosta löytyy laadukkaita vaatteita suloisissa väreissä, paljon tähtiä, sydämiä, neulosta ja pitsiäkin myös löytyy mallistosta. Löytyy sisä- ja ulkovaatetta lapsille ja äideillekin. I like! Itse olen sieltä jo muutamalla kaudella tilaillut ja voin kyllä kehua vaatteiden laatua. Tähtivaatteita meiltä (yllättäen) löytyy pojilta ja neidiltä velour tunikaa, neulemekkoa ja polvisukkia. Valikoimissa todella suloisia vaatteita eikö hinnatkaan ole kovat. Tästä pääset kurkkimaan mallistoa ja uskon, että huokailet kun vaatteet näet.




Yhteistyön merkeissä sain meille testattavaksi juuri uuden malliston velour tunikan sekä neulesukkikset joihin on sekä äiti että tyttö aivan ihastunut ♡  Kiitos tytöt näistä! Kuvan tunika löytyy myös vaaleanpunaisella sydämellä. Tunikassa on käytetty kaunista pitsiä helmassa, hupussa, hiansuissa ja sydämen ympärillä.
Tilasin lisäksi myös super suloiset ja lämpöiset neulehiippis pipon sekä tuubimallisen huivin. Ihanat nekin! Nuo hiippismallin pipot on mun heikkous ne on niin söpöt! Tuo tuubihuivi on yhteinen mulle ja neidille. Silverjungle myy vaatteita nettimyynnistä tästä sekä kotimyyntinä joten jos innostut kutsut järkkäämään voit kurkkia Silverjunglen sivuilta löytyykö paikkakunnaltasi edustajaa. Kotimyyntitilaisuuksissa on eri edut mitä netistä tilattaessa ja hyviä alennuksia taisi olla myös marraskuulle! Netistä tilattaessa postikulut on vain 4.5e ja vaattepaketti tuli suoraan postilaatikkoon.


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä hankkimaan vaikka pehmoisia paketteja pukinkonttiin edullisempaan hintaan sillä yhteistyössä Silverjungle tahtoo tarjota blogini lukijoille KAIKISTA tuotteista -20% alennuksen koodilla onnen20. Alekoodi on voimassa viikon ajan (25.11 saakka). 

Mukavaa päivää ja muistakaahan pukeutua lämpimästi 
marraskuisen myrskytuulen puhallellessa!

12 kommenttia:

  1. Voi, miten suloisia kuvia ja ihana velourmekko! <3

    VastaaPoista
  2. Pidin meillä Silverjunglen kotikutsut juuri eilen ja tilaukseen lähti yhtä ja toista vaatetta pikkumiehelle sekä lahjaksi kummipojalle. Upeita vaatteita ja todella hyvin suunniteltuja!

    VastaaPoista
  3. Onpa ihania! Joskus oon merkkiin törmännyt; meillä ei oo kuitenkaan ollut mitään tuolta merkiltä.
    Täytyypä tutustua tarkemmin :)

    http://pjapienet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Syötävän suloisia kuvia sekä pikkuneiti <3
    Vaatteet iskevät kyllä :)!

    VastaaPoista
  5. Velour on materiaalina kyllä tosi ihana. Niin kauniita vaatteita ja kaunis malli.

    VastaaPoista
  6. Ihana paketti on teille kotiutunut! Hauska tuo pipo, en olekaan ennen sellaista huomannut! :)
    Meilläkin tykätään Silverjunglesta kovasti ja aika monta merkin tuotetta tyttöjen vaatekaapeista löytyykin!

    VastaaPoista
  7. uijui, ihania kuvia ja ihanat pipo ja kaulahuivi!<3

    VastaaPoista
  8. Lueskelin postaukset viimeisen kkden ajalta, ihania juttuja! :)
    En oo saanu aikaiseksi postata itse ja lukeminenkin on jääny... jotain syysväsyä kai...

    VastaaPoista
  9. Kiitos ihanat <3 Tätä neitiä on vielä helppo kuvailla ja saa luonnollisia kuvia toisin kun noita isompia varsinkin esikoista :) Ja juu vaatteet on aivan ihanat <3

    VastaaPoista