22. marraskuuta 2013

Lumisen päivän jouluisia mietiskelyitä


Ai mikä ihana lumikerros on maassa ♡ Johanna Kurkelan joululevy soi toista päivää lähes putkeen, aivan ihana levy onkin!  Lapset kattelee lastenohjelmia ja mulla on aikaa hieman surffailla ja miettiä mitä kaikkea joulupaketteihin tänä jouluna kätkeytyy. Osa on jo hankittuna osa mietittynä ja osittain ei mitään tietoa mitä laittaa kellekkin ;)
 
Pehmoiset paketit kuuluu osaltaan jouluun. Jo lapsuuden jouluista saakka jouluaatto iltana paketista tuli uusi pyjama. Usein myös kylpytakki ja aamutossut. Edelleen yksi tärkein paketti jouluna joka tulisi saada on tuo pyjama. Kuinka ihana siihen on aattoiltana pukeutua ja mussuttaa sohvalla suklaata. Joulunpyhinä sitten laahustellaan uudet pyjamat päällä kaikessa rauhassa


Eräs ystäväni on oikea Espritin fani ja olen kuullut kyseisestä merkistä ainoastaan hyvää. Aamun tunteina surffailin tässä myös Espritin sivut läpi ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä ihanaa! Hieno valikoima kaikkea isoille ja pienille lapsille kuin myös naisille ja miehille.  Tein muutaman kollaaisin tuotteista jotka herättivät kiinnostukseni! 
Lahjapaketteihin voisi sujahtaa näitä yövaatteita. Tähtikuosi tyttöjen pyjamassa ja raitakuosi poikien  pyjamassa aivan ihanat. Poikien kylpytakki oli tosi kiva myös! Täällä pienet miehet toivoivatkin uudet saunatakit itselleen. Ja löytyihän omallekin toivelistalle uusi kylpytakki, tämä raitainen oli aivan ihana! Toinen kollaasi koottu taas Nextin ihanuuksista. Valinnan vaikeus!




Juhlapukeutumiseen voisi miettiä näitä ihnauuksia. Paljettimekko neidille kera boleron ja tyylikkäät neuleet pojille. Pakettiin sen sijaan voisi meidän pojille ajatella noita huppareita, aivan ihanat! Ja suloinen vaaleanpunainen kaulahuivi sekä pipo neidille. Asusteitahan ei voi olla liikaa ;)





Ilokseni huomasin myös, että verkkokaupasta löytyi myös sisustustuotteita. Harmaa ja punainen ne meidän ehdottomat jouluvärit sisustustekstiileissä  Verhot kuitenkin pysyvät vaaleina keittiöön niihin ehkä ripaus punaista. Neulepeitot ovat olleet pitkään hankintalistalla ja nämä neulepeitot punaisena ja harmaana olisi kivat! Myös tuollainen iso alumiininen tarjotin olisi ihana saada. Siihen olisi mukava tehdä asetelmaa tuikkukupeista ja hyasinteista. 








Mitäs piditte näistä?  Löytyikö omia suosikkeja mitä voisitte ehkä joulukodin sisustukseen miettiä tai paketteihin kätkeä? Kuuluuko teidän jouluunne tiettyjä juttuja mitä olisi ihana vuodesta toiseen paketista saada tai antaa?

Mukavaa päivää!

7 kommenttia:

  1. Voi mitä kaikkea kivaa olitkaa sivuilta löytänyt :)

    Noista tosi moni voisi löytyä myös meijän väen pakettipussista ;).
    Nuo pikkupoikien vaatteet on tosi kivat.Meijän huppareihin hurahtaneille pikkupojille nuo E-hupparit ois ku tehdyt!
    Ja tuo paljettimekko….. <3

    Täytyypä käydä kurkkimassa itekki noilla sivuilla ja miettiä puuttuuko pukin kontista juurikin jotaki sieltä löytyvää :)

    Ihanaa viikonloppua!On niin nättiä ja valoisan valkeaa.Ihanaa ku satoi lunta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis tuo paljettimekko rinsessalle…ei meijän pojille ;)

      Poista
    2. Eikö oo tosiaan ihania! Ja juu paljettimekoista ei taitais pojat innostua; )

      Poista
  2. Aivan ihania jutuja olet löytänyt jokaiseen makuun, kelpaisi tännekin! :)

    VastaaPoista
  3. Pyjama on se juttu mikä on ihanaa saada joka joulu!:)
    Ihana kuva talvisesta kesähuoneesta!<3

    VastaaPoista
  4. Ihanasti kuvailin pyjama-ajatusmaailmaa! Juuri sellaista meilläkin on :)
    Espritiltä löytyy paljonkin ihania juttuja <3

    VastaaPoista
  5. Harmaa ja valkoinen ovat meilläkin päävärejä ja sitten ripaus punaista sinne tänne. Jotain punaista pitäisi nyt alkaa keksimään kotiin, nimittäin tuntuu siltä että olen enimmäkseen laittanut hopeisia joulujuttuja.....kuitenkaan en halua sitä punaista täysin unohtaa missään nimessä!:) Ehkäpä esim. sohvatyynyillä tai pöytäliinoilla ja kynttilöillä saan loihdittua riittävästi punaista joukkoon:) Tosi kauniita nuo kranssit <3

    VastaaPoista