13. marraskuuta 2013

Mustaa, valkoista ja tähtiä

Moikka!

Lastenkammari postauksia voitas jatkaa. Kurkitaanpa meidän koululaisen kammariin joka remppailtiin pari vuotta sitten. Tuo musta tähtitapetti on tosi kiva mutta voi miten helposti siihen tulee jälkiä! Raivostuttavaa! Tuon tapetin luulin siis olevan tummanharmaa pohjainen kun se tilattiin mutta olikin sitte oikeasti musta. Alkuun väri hirvitti mutta nyt mä tykkään kovasti! Ja koululainen myös. Nuo Tokmannilta ostetut pallovalot oli just huoneen väreihin passelit. Tuoli on peräisin miehen mummulasta ja väri saanut olla alkuperäinen. Pöytä ja hyllykkö miehen tekemät.

 
 
Sänky vaihtoi jokin aika sitten paikkaa tähtiseinältä tuohon "keskelle lattiaa". Eilen illalla kuulukin iso kolahdus ja poitsu tuli sängystä alas :D Liekö turvallisempaa laittaa sänky takasi seinän viereen ;) Mutta vaihteluvirkistää ja nyt tuossa seinän ja sängyn välissä on hyvä leikkitila niin ei ole kaikki legot ympäri huonetta vaan pysyy maton päällä.


 Huoneessa on myös yksi täysin valkoinen seinänpätkä. Tässä seinustalla on myös tietsikkapöytä en hoksannut tästä ottaakkaan kuvaa. Öhöm oikeasti inhoan näitä härveleitä tässä pöydän päällä tulostimet ym. siks taisi noi kuvat jäädä ottamatta ;) No kuitenkin tähän valkoselle seinälle tahtoisin tehdä kuvakollaasin. Mustia, valkosia ja harmaita kehyksiä joihin vois laittaa jotain urheiluun liittyvyiä kuvia mustavalkosena ehkä? Poitsu on tosi liikunnalinen ja jokainen urheilulaji kiinnostaa siks isäntä ehotti just noita kuvia kollaasiin. Taisi löytääkkin netistä jotain kivoja kuvia saas nähä millon sen kollaasin saa sitte aikaseksi.

Ollut mielettömän tapahtumarikas ja mukava viikko joka on sisältäny paljon naurua ja läheisiä ihmisiä, ja ennenkokemattomia tilanteitakin. Kyllä taas jaksaa :) Tänään meille kotiutui jotain aivan ihanaa josta varmasti seuraavassa postauksessa <3  Nyt päiväkahville ystävälle.

16 kommenttia:

  1. ihana tuo valosarja hyllyn päädyssä, mistä olet moisen löytänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos se on kyllä kiva ja kivat värit! Tokmannilta olen sen ostanut syksyllä ja edullinenkin vielä oli :)

      Poista
  2. Pojalla on kyllä tosi kiva huone :) Mukavaa kontrastia tuo tumma seinä.

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää- ja ihana toi vihreä tuoli <3 Mukavaa marraskuun jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Onpas ihana koululaisen huone! Ihania huonekaluja ja juuri sopiva sisustus koululaiselle! Ilo silmälle koko kammari!

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis huone. Tuo tähtiseinä on makee.

    VastaaPoista
  6. Tak super pomysł dla chłopaka :D
    Pozdrawiam balerinka

    VastaaPoista
  7. Niin ihana huone pojalla <3 tykkään kyllä kovasti!!! ja uskon että niin meidän pojukin tykkäisi. Mullakin jää kummasti kuvaamatta ne nurkat mistä en tykkää...heh...

    VastaaPoista
  8. Mulla olis kyssäri noista Tokmannin valoista. Itse ostin nuo samat kuukausi sitten ja oli mielestäni yllättävän haaleat. No, sen kanssa pystyin elämään vaikka harmittikin. Tällä viikolla valot sitten sammuivat kokonaan ja noihinhan ei pysty lamppuja edes vaihtamaan. Ihan en uskonut, että näin "kertakäyttö" valot kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Meillä on kahdet ja alku syksystä ollut ja hyvin toimineet. Onpa jännä kun kuitenkin Airamin valot! Laita ihmeessä reklamaatiota menemään Airamille tai käy Tokmannilla pitäähän noiden kestää se aika mitä pakkauksessa luvattu.

      Poista
  9. Mulla on nyt kolmannet tollaset valot menossa ja ekat ostin viime kuussa.. mä luulin kans et olis hyvät ku on kuitenki airamin valot. Ja mullaki ne haalistu aika äkkiä ja sit ei enää syttynykkä ollenka:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ja sulla sama homma :/ Kirjotinkin tuohon ylle vastausta :)

      Poista