26. marraskuuta 2013

Tiistain fiilistelyt

Moi!

Koti alkaa pukeutua jouluiseen asuunsa, hiljalleen yksi askel kerrallaan. Keittiö sai uudet verhot ja kyntteliköt nostin ikkunalaudoille tuomaan tunnelmaa lumiseen maisemaan. Kumpa tuo lumi nyt pysyisi maassa. Nostelin myös jo hieman punaisia asioita avohyllyille pieninä pilkahduksina.

Aamulla innostuin tekemään muutaman kranssin puolukanvarvuista. Vielä pari ainakin tarivisi näitä lisää. Tänä aamuna tehdyt päätyivät meidän makkarin parioviin roikkumaan.




Päivään on liittynyt myös fiilistelyitä.. Tukholmaan liittyviä! Kuvan nappasin Visit Sweden sivustolta. Tänne kuulkaa käy meidän tie jo aivan pian, maltan tuskin odottaa! Vanhan kaupungin joulumarkkinat, shoppailua, hyvää ruokaa ja ennenkaikkea seuraa. Toivottavasti taivaalta satelee lumihiutaleita ja saadaan joulufiilistellä! Oletteko käyneet joulumarkkinoiden aikaan Tukholmassa tai oletteko kenties menossa? Ai, että mä odotan ♡ 




Ps. Tämä ei liity mitenkään postaukseen mutta tahdon vinkata teille, että myCinnamonGirlillä on vielä tämän viikon huippu hyvät alennukset jopa -95% ja yli 70e tilaukset tulevat ilman postikuluja! Uusi varmastikin upea mallisto julkaistaan joulukuun alussa. 

16 kommenttia:

  1. Kranssipuuhailut on mukavia, meilläkin niitä tänään puuhailtiin :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on ollut tapana tehdä joka jouluksi puolukanvarpukranssit meidän vitriineihin. Puolukanvarvut kun pysyvät niin kauan hyvinä ja ovat tosi kauniin näköisiä! Jouluinen tukholma on kyllä niin tunnelmallinen, mukavaa reissua :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista. Tuollaiset pariovet ovat todella kauniit. Kivat kranssit!

    VastaaPoista
  4. Ihania kransseja ja hienosti sopivat noihin ihaniin oviin :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kranssit, ja niin kauniin näköistä muutenkin :)

    VastaaPoista
  6. Nuo kranssit on niin ihania! <3 tässä oottelen omaa inspistä ;)

    VastaaPoista
  7. Minkä ympärille nuo puolukanvarvut olet sitonut?
    Havukransseja jo teinkin, mutta tuollainen tekisi vielä mieli naperrellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa. Tein vahvasta ratalangasta kehikon jonka ympärille aloin kranssia tekemään.

      Poista
  8. Käsillä tekeminen on kyllä rentouttavaa puuhaa ja se tunne, kun saa jotain valmiiksi katseltavaksi! :)
    Itse olen vasta reilun vuoden verran tehnyt kransseja risuista, havuista ja tuijan oksista, mutta tuollaista puolukan varvuista tehtävää kranssia en olekaan vielä kokeillut! :) Täytyypä kokeilla joku kerta! ;)
    Luonnon materiaaleista tehtävät koristeet ovat todella kauniita, ei siitä mihinkään pääse! ;)

    Iloista keskiviikon iltaa Sinulle! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat kranssit! Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kurkeinkin tuon ja heti kun olit postannut :) Minä sainkin saman haasteen jo jokin aika sitten mutta kiitos kauniista ajatuksesta! Oli kiva haaste tuo! Tässä omani jos tahdot kurkkia http://omakotionnenpesa.blogspot.fi/2013/11/arjen-pienia-yleellisyyksia.html

      Poista
  10. Lähettelen täältä inspiraation säteitä kaikille joten ei muutakuin kranssin näperrykseen :) Kiitos kommenteistanne!

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihanan kodikas tunnelma teillä onkaan! Ihanat ihanat ovet!
    Pääsen itse ensi viikolla Tallinnaan vähän joulufiilistelemään :)

    VastaaPoista
  12. Moikka!

    Ihania vaatteita naisillekin tuolla Cinnamonilla... Pitääkö koot kuinka paikkansa? Mietin että tilaisin jotain itselleni, normaalisti kokoni on s/m, tosin tällä hetkellä raskaana joten nuo vaatteet pääsisivät käyttöön vasta pikkuisen tultua maailmaan. Olettaen että palaudun pian entisiin mittoihini. :)

    VastaaPoista
  13. Moikkis. Niin on ihania myös naisille! Ite käytän S kokoa ja tilasin riskillä xs koon mekon joka oli just hyvä eli vähän reilumpaa on samoin lasten vaatteet oli reiluja. Onnea odotukseen♡

    VastaaPoista