3. toukokuuta 2016

Ideoita äitienpäivä tarjoiluihin


Niin tuli vappukin juhlittua ja sen myötä myös
vedettyä napa täyteen herkkuja. Vappupäivänä syötiin brunssi
 oman perheen kesken. Tein brunssille kylmäsavulohi täytettyjä 
saaristolaisleipiä, kylmäsavuporo rieskarullia, punasipuli-tonnikala 
täytettyjä patonkeja sekä vihreän leipäjuustosalaatin. Lisäksi tarjolla oli
 nakkeja, lihapullia ja kasviksia sekä dippiä. Kaikille löytyi jotain
syötävää. Lapsiperheessä on harvoin niitä ruokia joista kaikki pitäisi.

Äitienpäivä lähestyy ja ajattelin laittaa ohjetta vielä näiden vappuherkkujen 
ohjetta myös tänne, hyvin voi hyödyntää myös vaikkapa äitienpäivänä.
 Alla olevat täytteet sopivat varmasti hyvin myös uuniperunan kanssa.
 Nämä on helppo ja nopea valmistaa.

Täytettyjen patonkien täytteessä oli yhteen sekoitettuna purkki
 tonnikalaa, pilkottu punasipuli, n.desi kurkkusalaattia ja mausteeksi
 aromisuolaa. Toimii tosi hyvin myös kolmioleipien täytteenä.

Munkkeja tuli myös mussutettua ja simaa juotua. Vappuna säät hellivät
 ja kesähuone sekä terassi sai istutuksia. Upea huomata kuinka puihin
 alkaa tulemaan hiljalleen vihreät lehdet. Kevät on niin
 parasta aikaa! Nyt lämpötila näyttää +19 astetta joten ilta kuluu
ulkosalla. Nyt nautitaan!





Mukavaa päivää!


3 kommenttia:

  1. Kiva kun joku laittaa jotain ruoka ohjeita, mistä voi sitten valita mitä kokeilis.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää keskiviikko päivää sulle.

    VastaaPoista
  2. Great article. I like how you writing your blog. Here is nice offer for you - http://www.jetta-talo.fi/rakenna-koti/ at this link. Check this company.

    VastaaPoista