23. syyskuuta 2011

Lastenhuoneessa

Arvonnan käynnissä ollessa tässä välissä pikkupostaus 3v:n huoneesta. Mahtavasti porukkaa lähtenyt arvontaan mukaan, hienoa! Ja aivan tosi kiva saada uusia lukijoita ja kuulla teiltä ajatuksia blogin suhteen. Kiitos! JA arvontaanhan toki vielä ehtii ostaallistua 3.10 saakka.

Lastenhuonekuvia on jossakin vaiheessa pyydelty. Kerrankin kun huone oli suht. järjestyksessä siivouksen jälkeen päätin napata pienemmän pojun huoneesta muutaman kuvan :) Järjestystä vaihdettiin joten siksi tuo shhh teksti on nyt väärässä paikassa ;) Sänky sai uuden peitteen ja tähtikankaasta tyynyt. Viirinauhassa myös vähän tähtikuosia.Isomman pojan huone ei ollut kuvauskunnossa ;) Lattia täynnä pikku legoja, bakuganeja ym. U know. Pöydältä hieman raivasin tavaroita pois ja nappasin kuvan tästä jokin aika sitten tekemästäni muistitaulusta. Idea Tildan kirjasta. Nopea ja helppo tehdä!Huh, aamu ollut melkosta ajelua ympäri kylää..eskaria, kerhoa, unohtuneita sadevaatteita ym. Nyt hetki aikaa juoda aamukahvit rauhassa kera eilisten Me&I kutsuille tehtyjen herkkujen.

Mukavaa viikonloppua jokaiseen tupaan!

16 kommenttia:

 1. Onpas soma huone! Teillä on Legot ja Bagukanit, meillä Barbiet ja Zumblesit =D
  Tuo tähtikangas on kiva, mistä ostit?

  Mukavaa ja kiireetöntä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hanni, juu näin on! En muuten tiiä mitä nuo Zumblesit on? :) Täältä ostin tuon kankaan ja mun käsittääkseni Kristiina ilm. myös lähettää tuotteita jos on tarvis. http://n-styleinspiraatio.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Suloista!! :)

  Meillä pojat vielä samassa huoneessa, mutta nyt eskarilainen pyytänyt omaa huonetta, joten äiti taitaa päästä piakkoin sisustamaan.=)
  (niin kunhan ensin kantaa kaikki romut jonnekin..mä olen jemmannut sinne kaikki kirppikselle ym..pois lähtevät ja sitä on paaaaljon...)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana huone! Kyllä tuolla kelpaa. <3

  Pian hakemaan Samuelia kerhosta, jännityksellä odotan miten on mennyt... ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania yksityiskohtia teidän lastenhuoneesta kyllä löytyy :)

  VastaaPoista
 6. Ompa soma lastenhuone!:) herttainen<3
  Meidän likan huone on aina "ei kuvauskunnossa" :DD

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. kivat huoneet pojilla!

  mukavaa vloppua teille!

  VastaaPoista
 8. Kaunista. Meillä lastenhuoneessa vois lukea vaikka jokaisella seinällä se "sshhh" eikä olis lainkaan liioittelua. Sellaista älämölöä kolme alle viisivuotiasta voi saada aikaan. ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunista, todella! Oon vähän kade, luovuin jo aikapäiviä sitten tuosta meidän pienemmän pojan huoneen sisustamisesta, noi sen dinot ja lätkäpaidat ja -julisteet sekä jalkapallojutut .... argggh! :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Onpa kaunista ! Melkein aina tälläisiä lastenhuone kuvia katsellessa toivoisi saavansa vielä lapsia, vaikka todellisuudessa lapsenlapsi on realistisempi juttu ;D

  VastaaPoista
 11. Ihana lastenhuone:-)

  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 12. Ihana huone tai huoneet! Tykkään noista verhoista ja ihanasta pikkupöydästä ja tuolista. Myös nuo tähtitynyt on upeat ja tuo muistitaulu, vitsi kun kiva :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Kyllä on nätti huone. ja niin siisti.
  meillä on sulassa sovussa lattialla niin legot, barbit kun muutkin. Kolme lasta samassa huoneessa. ei kauna siisti huone yhtälö ;)
  Oikein mukavaaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 14. Hei! Mulla on sulle jotain blogissani:)

  VastaaPoista
 15. Kiitos naiset! Niin totta, että yleensä dinot, työkalut sun muuta on levällään ja seinille tahdotaan cars, gormittien ym. kuvia mutta nämäpä on muksujen huoneet ja saavat sitte olla sellaset kuin tykkäävät :)

  Muru, kiitos :) Mäpä käyn kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista