11. syyskuuta 2011

Pikkuruista pyykkiä

Niin se aika vain on kulunut ja ens viikolla lähtee raskaudesta 5 viimeistä viikkoa käyntiin. Vointi vaihtelee päivittäin.. väliin on hankalia päiviä kun supistelee ym. ja väliin taas ihan hyviä. Onneksi mieltä helpottaa se kun viikkoja alkaa olla jo hyvin kassassa jos pieni sattuisi etuajassa syntymään. Katotaan niin kuitenkin yliaikaa sitten menee, että pätkähtää ;)

Hiljalleen valmisteluita vauvan tuloa varten on alettu tekemään. Eilen pyykkikone pyörittikin useamman koneellisen pienen pientä pyykkiä. Pyykkäys ja silityshommia siis riitti. Voi miten pieniä ja suloisia nuo nutut onkaan!


Pikkuinen tuodaan sairaalasta kotiin tässä samassa haalarissa missä myös isoveljet aikoinaan tuotiin. Joku kiva villahaalari täytyy vielä tuon fleecen alle löytää.

Isommat meillä on syntyneet keväällä joten vaikea jotenkiun miettiä vaatetuksia ym. kun eri vuodenaika. Ihan kivaa vaihtelua :) Tosin kevät vauvojen kanssa on ollut ihana päästä niin pian ulkoilemaan. Nyt voi olla sen suhteen eri tilanne kun syyssateet ja tuulet tuiskuaa.

Kehto sai eilen myös toisen maalikerroksen ja pian tuodaan se sisälle. Ompelin pienen peiton kehtoon tuhisijalle. Ihan valkoisesta lakanakankaasta kera pitsin. Mietinnässä vielä on josko beessistä ruudullisesta kankaasta ompelisin tuohon pitsin alle muutaman tähtösen tai sydämen.


Pienten nuttujen keskeltä lähettelen teille terkkuja ja toivotan mukavaa sunnuntaita :)

26 kommenttia:

 1. Ihania valmisteluita. Kohta teillä on siellä ihana pieni tuhisija. Voi että! :) Hyvää vointia loppuodotukseen.

  VastaaPoista
 2. Oi, noi on ihania hetkiä just ennen vauvan tuloa :) Nauti viimeisistä viikoista masun kanssa, ihan pian pieni tuhiseva nyytti onkin jo sylissäsi <3

  Kaunista sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa loppuodotusta sinulle ja suloisia valmisteluhetkiä :)

  VastaaPoista
 4. Nautinnollisia loppuajan hetkiä!
  Todella ihania noi pikku nutut..

  VastaaPoista
 5. Sammoin sinne teijän koko perheelle lepposata sunnuntaita ! Niin somia nuttusia ja kohta vauvantuoksusia :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa loppuodotusta sinulle! Pienen tulemiseen on mukava valmistautua juuri noita pieniä nuttuja hypistelemällä.=)

  VastaaPoista
 7. Varmasti ihanaa olla jo noin lähellä h-hetkeä! Toivotan sinulle ihanaa loppuodotusta! Ja ihanan tuoksuisia ja rakkauden täyteisiä hetkiä ihanan pienokaisen kanssa, sitten kun aika on!

  Itselläni nyt rv 21+5. Esikoistamme odotamme. Lääkärin määräyksestä sairaslomalla. Supistelut vaivaa ja nyt tarvitaan lepoa. Vielä on niin kovin pieni hän joka minun masussani kasvaa. Se hieman helpottaa että olen alkanut tuntea liikkeitä ja hän ilmoittaa että "täällä olen"

  -Riikka-

  VastaaPoista
 8. Onnellisia odotus ja valmistelu hetkiä sinulle ♥

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä, voimia ja haleja loppuodotukseen. Toivottavasti saat levättyä aina välillä. <3

  VastaaPoista
 10. tuo valmistelu on niin ihanaa puuhaa! niitä vaatteita tulee hiveltyä vähän väliä :)

  onnellista loppu odotusta!

  VastaaPoista
 11. Löysin blogiisi Loving White-blogin kautta ja ihastuin heti, sinulla on todella hyvä maku ja kauniita kuvia! Jään aivan varmasti lukijaksesi. Onnea odotuksen loppumetreille!

  VastaaPoista
 12. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille ihanat <3 Vaikea sitä on jotenkin ymmärtää, että pian tottavie on pieni tuhiseva nyytti täällä meidän kanssa.

  Riikka, voi kovasti paljon onnea odotukseen ja esikoisen tuloon! Koitahan sinäkin ottaa rennosti. Supistukset on ikäviä.. mulla ollut myös kaikilta kolmelta..nyt alkoi tässä raskaudessa myöhemmin mitä edellisissä ja joka raskaudessa sairaslomalla joutunut myös olemaan.

  Virpi, voi kiva juttu kun tiesi tänne löysit. Toivotan tervetulleeksi ja toivon, että viihdyt :)

  Jacqueline, thanks for visiting :)

  VastaaPoista
 14. Ihania valmisteluja. Tuntuu, että mä en enää edes muista, kuinka käsittämättömän pieniä nuo ihmisalun vaatteet on. Ja niin suloisia.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 15. Voi voi voi noita pikkuruisia vaatteita <3 Muistan, kuinka ihanaa niitä oli pestä ja viikkailla :)Soma on pussilakanakin.

  Vointeja sinne mamman loppusuoralle :)

  VastaaPoista
 16. Jaa teillekin oli vauva tulossa!! <3 Onnea!!! Vielähän sitä ehtii raskaudesta onnitella.. ;)

  VastaaPoista
 17. Voi kuinka ihanaa puuhaa! Paljon, paljon voimia ja tsemppiä loppurutistukseen. Kohta siellä pieni vauvantuoksuinen tuhisija lepää ihanassa pedissään. Voih, ihanaa aikaa! <3

  VastaaPoista
 18. Ihanan kuuloisia valmisteluja :) Onnea odotuksen viimeisiin päiviin. Olohuoneennekin on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 19. Onnellista loppuodotusta ja kaikkea hyvää :)

  -sellariina-

  VastaaPoista
 20. oi, miten ihania söpöjä pikku puuhia ja söpöjä pikku tavaroita <3! Viimeiset viikot ovat aina jänskät, kun ei tiedä tulee lähtö kuinka pian :). Ihania jänskiä viikkoja sinulle <3!!
  -Tiina-

  VastaaPoista
 21. Hei Nonnukka! Vihdoinkin minäkin taas täällä bloggerissa:-)) Ihanaa katsella noita pikkuruisia vaatteita. Mulla ei enään passaa vauvakuume iskeä..alkaa ikää olemaan liikaa:-) Ihanaa kun saa seurata teidän muiden vauvatouhuja!
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 22. Hei Nonnukka! Vihdoinkin minäkin taas täällä bloggerissa:-)) Ihanaa katsella noita pikkuruisia vaatteita. Mulla ei enään passaa vauvakuume iskeä..alkaa ikää olemaan liikaa:-) Ihanaa kun saa seurata teidän muiden vauvatouhuja!
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 23. Vauvanvaatteet on niin ihania <3 Jaksamista loppuodotukselle :)

  VastaaPoista
 24. Oih, minulta tämä iloinen uutinen on mennyt ohi.. Sylin täydeltä onnea!

  VastaaPoista