2. maaliskuuta 2013

En koskaan..


Heippa!

Tässä sitä ollaan kun päätin aikoja sitten yhden asian.. etten laittaisi koskaan blogiani facebookkiin mutta sielläkin sitä nyt sitten ollaan :) Ja käyttöä opetellaan ahkerasti.. voi luoja mikä tekniikan ihmelapsi olenkaan ;) Mutta tervetuloa tykkäilemään!


Meillä on olkkarissa kauhea sekametelisoppa tällä hetkellä.. meidän telkkutaso on ollut jo tovin verstaalla ja kamat tasolta on ympäriämpäri. Illat vain on olleet niin kovin kiireisiä, että miekkonen ei oo ehtinyt tasoa tekemään. Olkkarinpöytä toimii nyt tv-tasona ja vanha arkku olkkarinpöytänä.



Kertokaapas mitä piristystä mä keksisin keväälle meidän olkkariin? Minusta se on kauheen tylsän näkönen. Millaset verhot olis kivat?
 


Rennon letkeää viikonloppua! Hei ja mahottomasti tervetuloa uusille lukijoille :) Teitä on ihan mielettömän hieno määrä!







21 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää silti!!! Niin kovin valoisaa ja rauhallista <3 Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Teidän olkkari on niin kaunis, minun mielestä se ei kaipaa mitään piristystä :) Mutta tiedän sen tunteen kun itse kaipaa vaihtelua.
    Toivottavasti jatkossakin päivittelet yhtä paljon tätä blogiasi kuin ennenkin vaikka oletkin facebookissa sillä kaikki eivät siellä ole :)
    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Laita sohvalle joku kevään värinen tyyny. Yksikin raikastaa :-)

    VastaaPoista
  4. Kaunis olohuone on nytkin, mutta kaipaat jotain muutosta. Miten olisi, jos tekisit tapetissa olevan tummemman raidan väriset valelaskosverhot, pari tyynyä samaa väriä ja lisäksi kiva piristävä kesäväri lisä tyynyihin ja torkkupeittoon. Esim turkoosi, lime tai joku muu silmää miellyttävä. Piristävää kevättä! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  5. Minusta teidän olohuone on kaikkea muuta kuin tylsä! :) Tosi kauniin näköistä! Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
  6. Mulla on vinkit vähissä. Mutta siitä huolimatta rentoa lauantaita sinulle!

    VastaaPoista
  7. Paha mennä sanomaan, kun tuo teidän olohuone näyttää niin kauniilata vaikka ilman verhojakin :) Itselläni on lähes samanlaiset tapetit (hieman vaaleamman sävyiset vaan) ja sisustus beessiä ja valkoista + hiukka harmaata. Laitoin läpikuultavat valkoiset kokopitkät verhot jossa, pitsikuviota. Kauniilta näyttää nekin. Väriä kun voi aina laittaa tyynyillä sun muulla hepeneillä!!

    VastaaPoista
  8. :) Kävinkin jo Facessa tykkäämässä :) Mukavaa vko:n loppua ja ihana on olkkari!

    VastaaPoista
  9. Tykätty on fb:ssä ja niin tietty täälläkin. Kovin on kauniit kuvat, etenkin tuo kuva missä on muratti vanhan tekstin edessä...aivan mielettömän ihana kuva, ei kyllä muissakaan mitään vikaa ole :)

    Minunkaan mielestä tuosta olkkarista ei saa tylsää tekemälläkään :)

    VastaaPoista
  10. Ongelma näyttää olevan se, että sinä kaipaisit jotain, mutta meistä monesta tuo teidän ihana olkkarinne EI ole tylsä <3
    Ehkä se sinusta puuttuva palanen tai muutos löytyy juuri erilaisista verhoista, tyynynpäällisestä tms. Toivottavasti asia selkiytyy!
    Lähdenpä etsimään sinua Facestakin!

    VastaaPoista
  11. Kauniilta näyttää olkkarissa eikä mitään muutosta välttämättä kaipaisi! Ehkä jokin piristysruiske ja väriläiskä voisi muutokseen kaipuuta helpottaa :) Tyynyissä ja verhoissa voisi olla kiva!
    Pitääpä peukuttaa blogia naamakirjassa :)

    Auringonpaistetta sunnuntaihin ja alkavaan viikkoon! B)

    VastaaPoista
  12. Musta toi teidän olkkari on ihana! <3 Minä kun en ole mikään sisustamisen ihmelapsi, niin omat ratkaisuni on sama joka kerta, ostan kimpun tulppaaneita. Eri värisiä sentään eri kerroilla niin onpahan "värikästä" :)

    VastaaPoista
  13. Käyty tykkäilemässä fb:n puolella. :)
    Olohuone on niin kaunis tuollaisenaan, että minä en ainakaan muuttaisi siellä mitään... ♥

    VastaaPoista
  14. Kaunis sekametelisoppa on <3 jotakin väriä ehkä kaipaisi. Miten olisi värikkäät kukat ja pastelliset tekstiilit? Itse oon hurahtanut kevään tullen ihan täysin pastellisävyihin. Mintun väristä mattoakin olen miettinyt olkkariin, mutta se taitaa mennä hiukka överiksi.. taitais siihen kyllästyä aika nopsaa.

    Ihanaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
  15. Kaunista on,mutta kun kerran kysyit niin ehkä jotakin iloista väriä...onko räsymatot kokonaan pois suljettu juttu?Niillä saa nopsaan iloisuutta aikaan =) teija

    VastaaPoista
  16. Mukavaa kun olette osa löytäneet myös fb puolelle :)
    Kiitos kommenteista <3 Kyllä se vain niin on, että kevääseen pitää saada väriä! Ja juurikin varmasti pastellisävyjä <3 Kivoja kankaita taitaa nyt tarvita..taidanpa alka etsimään kivoja vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
  17. Never say never..:)
    Noin mäkin joskus ajattelin etten koskaa laita blogia faceen nut sielläpäse vaan on!:) tykkään seurata sitä kautta blogeja.
    Olkkarissa näyttää kauniilta niinkuin aina<3

    VastaaPoista
  18. On teillä kyllä suloinen olkkari. Minusta tosi ihana juuri tuollaisena<3
    Onnea uusille face-sivuillesi! Minäkin virittelin vähän aikaa sitten facet blogiini:)

    VastaaPoista
  19. Ihana blogi sinulla täällä! Liityn heti lukijaksi.:)
    Ihanaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista