14. toukokuuta 2013

Päikkäreiden aikaan

Moikka!

Se parituntinen päivässä kun neiti nöpönen nukkuu päikkäreitä on hetki aikaa keskittyä ihan kunnolla johonkin. Tänään se aika meni tilkkupeiton valmiiksi saattamiseen :) Täytyyhän kesäksi uusi peite saada mökkeröiseen. Vaaleat sävyt yllättäen kera piristevärien.. nämä tilkkupeittojen teko  on niin koukuttavaa!Neidin avustuksella sain myös kesähuoneen ikkunat pestyä..nyt näkee taas läpi. Verhot pääsivät myös pariin ikkunaan. Tuoleihin löysin kivat istuintyynyjen päälliset Tampereen reissulta ja vielä ale hintaan. Kuvissa vilahtava lyhtynen on Ikean ja ihana Ansku sen mulle sieltä toi. Kiitos vielä <3


Kahvin aika.. 


Ja illalla sitten jännätään Suomen peliä! Jänäättekö te?

Arvonnan myötä tuli myös postaustoiveita joita on aina mukava saada! Piha postauksia toivottiin sekä arvontapalkintoon liittyvistä eli GG:n asiakokoelmastani joten niistä tulossa varmasti jossain välissä juttua.
 
Mukavaa päivän jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihana tilkkupeitto tulee :)Meillä kyllä jännätään kiekkoa oikeen kunnolla, monesti pidetään kisastudioita eri porukoiden kanssa, se on tosi mukavaa ;)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis peitto, niin kesäinen. Tuollainen sopii täydellisesti kesähuoneeseen ja terassin somisteeksi. Kunpa olisi itsellä taitoa tuollaiseen...niin ja kun vielä saisi sen katetun kesähuoneenkin. Kyllä tuolla kelpaa päiväkahvit nautiskella...

  Lyhtykin sopii sinne täydellisesti, ei ole lainkaan liian talvinen.

  Meillä isi suuntasi peliin areenalle, joten kai me kotijoukot koitetaan bongata isi ruudun toiselta puolelta ja samalla hurrata suomi voittoon :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tilkkupeitto!

  Kyllä, peliä jännitetään täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä jännättiin peliä ja jännäksihän se menikin:) Ihanan hempeä tilkkupeitto. Nuo päikkärit on parhainta puuhailu aikaa meilläkin, kun hetken saa keskittyä johonkin oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto! Tuo on kyllä totta, että nuo koukuttaa ;) Harmi vain, kun en keksi enää käyttökohteita :/

  VastaaPoista