9. toukokuuta 2013

Verhot

Moikkis!

Vitsi miten ankea ilma tänään on ollut verrattuna eiliseen ihanaan lämpöön! Mutta luonto tarvii vettä joten hyväähän tuo tekee ja kyllä onkin nopeaa alkanut vihertää ulkoana. Parit kukkapenkit ennätin pihalla kaivaa ennen sateita ja vasaran paukutusta on myös kuulunut.. niistä projekteista tuonnempana :)

Joku aika sitten vaihtelin olkkaan vähän verhoja ikkunan pesujen jälkeen. Vappuna nappasin pari kuvaa missä ei kyllä koko ikkuna rivistö näy mutta mitäs sanotte? Rullakapat lähti sivuikkunoista ja 4 pitkää verhoa tuli tilalle. Reunaikkunat sai myös viirinauhat vähän antaan väriä.Meillä juhlitaan lauantaina meidän ihanaa pian 5 vuotiasta pojua ja tällä kertaa karkkikauppa pitäisi saada pystyyn..katotaan kuinka meidän käy.

Ja arvatkaa muuten mitä? Mulla on täällä menossa sopeutuminen erääseen ajatukseen.. mä kävin vidhoin näön tarkastuksessa eilen ja juu-u silmälasit joutuu laittaan. Ei tullut kauheana yllärinä mutta kyllä tähän joutuu nyt jotenkin asennoitumaan. Pelottaa vallan mahanko löytää laseja jotka sopii mun päähän sillä aurinkolasienki löytyminen on ollut aina hankalaa! Mutta jospa silmien siristelyt sitten loppuis ja näkis taas kunnolla telkunki tekstit :)

Mä pahoittelen kovasti etten ole saanut aikaseksi vastailla teidän kommentteihin enkä paljoa ole nyt blogejakaan kierrellyt saatika jättänyt kommentteja. Teidän kommentit on kuitenkin tosi tärkeitä ja mielelläni niitä luen vaikka en aina vastailekkaan niihin. Tietty kysymyksiin pyrin vastaamaan. Niin ja jokaiselle tunnustuksen antaneelle lämmin kiitos <3 Olen todella saamaton myös niiden kanssa!

Muruset pehkuissa ja mä lähen saunaan kuunteleen sateen ropinaa. 
Unia!13 kommenttia:

 1. Kauniit verhot ja hyvältä näyttää, teidän ikkunoista näkee ulos toisin kuin meidän ;) Pieniä sormen ja nenän jälkiä on joka ikkuna täynnä... eli sekin urakka on vielä edessä päin :)

  Aurinkoisempaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Verhot sopii kun nappi silmään olohuoneeseesi. Noi viirit on kauniit!

  VastaaPoista
 3. Todella raikkaat verhot, valo oikein tulvii olohuoneeseenne! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit verhot, todella keveän oloiset. :) Ja ihana olkkari muutenkin, viihtyisän näköistä teillä! <3

  VastaaPoista
 5. Kepeät kesäiset verhot, kauniit. Täällä ollu ihan surkee keli koko päivän, ei aurinkoa lainkaan, plääh. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Verhot on kauniit. Minulla on ollu 15-vuotiaasta saakka lasit..ja en koskaan oppinut niitä pitämään...vakuuttelen että mie näen ihan hyvin, mutta kun mennään kauppaan en edes näe paljonko mikäkin maksaa..en näe lukea ollenkaan ilman laseja..pitäisi olla kaksiteholasit mutta ei käy minulle ne, on ollut ja en osaa niillä katsoa maailmaa ollenkaan..eli optikolta pitää hakea jokapäivälasit ja tiimarin lukulaseilla näen kyllä lukea..Minulla on myös piilokarsastus joten olisi kyllä hyvä alkaa opetella lasien käyttö..puolisokeanahan mie kuljen :)
  Näöntarkastukseen pitäisi minunkin varata aikaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat uteiset verhot!
  Minullakin on silmälasit...laukussa...enkä sitten ketään enkä mitään näekkään...:))

  VastaaPoista
 8. Verhothan sopii vallan mainiosti! Ja viirit piristää kivasti =)
  Minäki pähkäilen olohuoneen verhojen kans. Jotenki ikunen murheenkryyni vaikkei ikkunoita ole ku yks =D Nooh, eiköhän siihen jotaki keksitä, ennemmin tai myöhemmin ;)

  Harmaata on ollu, mutta jotenki tuo sateenropina on niin ihanaa, että eiköhän tämäki oo ihan hyvä välistä =) ...kunhan taas saadaan aurinkoa ja lämpöä tämän jälkeen =D

  Niin ja silmälasit on ihan kivat =) Minä sain omani kun menin yläasteelle, eli aika kauan rillipöllönä oloa takana =) Minulla ku on luonnostani ihan hirmu tummat silmänaluset, verisuonet pinnassa, niin rillit peittää sopivasti ne silmänaluset ;) Ja piilareitahan voi aina käyttää jos ei rillejä jaksa =)

  Ihanaa viikonlopun odotusta pellon toiselle puolelle =)

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä<3
  Suosittelen lämpimästi lasien rinnalle piilareita. Ne on ihan huippuhyvät. Myös aurinkolaseja voi käyttää entiseen tapaan:)

  VastaaPoista
 10. Kauniit keveät kesäverhot <3 Ihanasti kuultaa auringonsäteet sieltä sisälle!

  Tsemppiä vaan rillien hankintaan! Itse en ole oikeen tottunut noihin rillukoihin, mitkä vuosi sitten sain. Ne on ihan kivat, ja silmälaseja on tosi hyvän-näkösiä malleja, mutta en vaan osaa käyttää!!! Ainoastaan autoa ajaessa ja telkkua töllätessä käytän :)Onneksi näkö ei ole kuitenkaan ihan superhuono vielä..

  Mukavaa viikonloppua perheellenne! Toivotaan aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 11. Kaunista, kesäistä tunnelmaa!:)
  Mulla on ollut "koko pienen ikäni" silmälasit, kunnes kävin viime vuonna laserleikkauksessa ja nyt nautin sen tuomasta vapaudesta:) Kyllä löydät sopivat lasit, nyt on niin valtavn paljon malleja ja siellä on yleensä hyvä ammattilainen apuna, tsemppiä!!♥

  VastaaPoista
 12. Kaunis koti edelleen :) Minullakin ikkunanpesut menossa, katsotaan millaisiin verhoihin itse päädyn...

  Kannattaa hommata ne lasit, päänsärky helpottaa kummasti!. Ja kyllä niihin tottuu. Kokemuksesta tiedän. Kannattaa harkita myös piilareita rinnalle, todella näppärät!

  Aurinkoista keväänjatkoa koko poppoolle! :)

  VastaaPoista
 13. Hyvältä näyttää! <3 Ihana yksityiskohta tuo home teksti tähtineen tuolla ylhäällä :)

  VastaaPoista