28. toukokuuta 2013

Ulkona

 Kesäillan moikat!

Voi miten siittä onkaan pitkä aika kun olen postaillut.. tai ainakin siltä tuntuu vaikka eihän siitä ole kuin viikko. Kesä ja ihanat kelit vie mennessään. Me lähes tulokoon asutaan ulkona :) Täytyy nauttia näistä ja toivoa, että jatkuisivat nämä säät! 

Viime viikonlopuksi miekkonen sai tehtyä valmiiksi uuden pöydän. Noi jalat itse asiassa ovat verstaalla odotelleet jo viime kesästä saakka mutta nyt tuo komistus on valmis! Viime viikonlopun pihakirppis innosti isännän sen tekemään loppuun kun tarvitsi tilaa tavaroille :) Tässä pieni kurkistus..


Mä taas oon antanut hiomapaperin kulua ja valkoisen maalipensselin heilua. Oon maalaillut noita ulkotuoleja ja huh miten kova homma! Mutta kyllä kannattaa..yks olis vielä maalaamatta. Miten ihana olikaan eilen lasten mentyä pehkuihin painua kesäillan rauhaan ulos maalailemaan. Ihan rauhassa ja kukaan ei tullut keskeyttämään. Paitsi hyttysheikit jotka inisi korvan vieressä ;)

Nyt on muuten se ikkunaseinusta josta aiemmin laitoin kuvaa valmiina myös. Laittelen kuvia piakkoin! Omppupuut kukkii tänä vuonna todella vähin kukkasin :/ Ja mä kun odotin taas yhtä kaunista kukintaa mitä viime kesänä mutta ei.. ihan muutama hassu kukka vain :( Ja tulppaanejakin ihmeen vähän nousi maasta..en ymmärrä miksi näin? Ihan muutama hassunen niitäkin kukkii ja kesähuoneen ympärillä on kyllä useita kymmeniä sipuleita. Mistähän se voi johtua?


 Nyt vielä kesäkukkaset kaipailee vettä ja sitten tämä alkaakin olal ihan valmis pehkuihin! Kauniita unia ja kesäpäiviä myös :)
14 kommenttia:

 1. Sinä se jaksat touhuta :) Vaan täälläkin touhutaan jotain salaperäistä ;) ihanaa kesää teille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanuus mikä pöytä, tosi ihana. Vitsi kun sulla on tuollainen puuseppä omasta takaa. Ihanaa olla vain pihalla ja nauttia upeasta luonnosta!

  VastaaPoista
 3. Ai että, ihanan kaunista! Ulkona tulee kyllä tosiaan oltua suurin osa päivästä. On se parhautta,ja huonon viime kesän jälkeen lämpöä osaa arvostaa täydestä sydämestä. Hei meillä sama juttu: huonosti omenia sekä tulppaaneita! Ihme juttu.. Eikö omenilla olekin joka toinen vuosi huonompi, olen jostain kuullut..?
  Ihania kesäpäiviä sinne! - Kaisa/ Aslan&Kaplan

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista! Tuo pöytä on kyllä komea <3

  VastaaPoista
 5. Kiva pöytä! Meilläkin osa syksyllä istuttamistani sipuleista jäi nousematta ja pari isoa ruusua on kuollut talven aikana. Harmillista, mutta onneksi uusia saa ostettua.
  Mukavia aurinkopäiviä toivottelee Eeviregina.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuvai! Pöytä on kaunis <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva pöytä ja kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja olette väkertäneet :) Meillä sama tulppaanien kanssa, niitä olisi pitänyt tulla monta sataa, mutta vain murto-osa nousi :( Ehkä sitten ensi keväänä :)

  Lämpöisiä kesäpäiviä toivotaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 9. Upea pöytä ja kauniita kukkia! <3

  VastaaPoista
 10. Tosi ihana pöytä! Kauniita kuvia.
  E-R

  VastaaPoista
 11. Ihanan romanttisia kuvia ja kuten jo todettu, pöytä on kaunis!

  VastaaPoista
 12. Siis wau mikä pöytä!!! Ja valkoset tuolit sopii täydellisesti <3 (pitäisköhän munkin pistää maalisuti heilumaan terassituolien kanssa ;)
  Nää pihakuvat teiltä on niin lumoavia! Voi kun munkin piha oplis joskus nätti :)

  Nautitaan auringosta :)

  VastaaPoista