5. toukokuuta 2013

Tampereella

Moi!

Sateen ropistellessa kattoa on mukava palata viime viikkoiseen Tampereen reissuun. Meillä oli siis muutamien bloggaajien kanssa treffit siellä ja tosi mukava pari päivänen! Päästiin käymään kahden ihanan bloggaajan upeissa kodeissa, kierreltiin sisustusliikkeitä, tutusteltiin toisiimme ja voi miten juttua sekä naurua riittikään :) Oli tosi ihana tavata livenä eikä varmasti jäänyt vimpaksi kerraksi. Kyllä täytyy myöntää, että perhosia oli vatsassa aluksi mutta tuntui kuin olisi aina näiden naisten kanssa tunnettu :)

Perjantai aamuna aikaiseen auton nokka lähti kohti Tamperetta matkaseurana Kikke Talo tähtitaivaan alla blogista ja hänen pieni Ella neito oli matkassa myös. Pikainen pysähdys tehtiin Mallan makeisiin ja niinkuin arvata saattaa mielettömän herkullinen ja sievä puoti siellä olikin. Ja tosi kiva nähdä Malla livenä terkkuja vain sinne :) Matka jatkui Mirjamin luo heidän upeaan kotiin. Heti kuin olisi satuun astunut niin kaunis koti siellä oli. Musiikki soi ja talon rouva hääräili keittiössä iloisena :) Mirjamin luo tulivat myös muut upeat naiset Iida Emilia, Allidaalia sekä Ansku. Mirjamin luona syötiin lounas ja juotiin maittavat kahvit kera marenkien niin ja kurkittiin myös joka nurkka :)

 

 
Päästiin vierailulle myös toiseen upeaan kotiin Allidaalian luo. Seuraan liittyi tässä vaiheessa Niina Vaniljahouse blogista. Allidaalian koti oli tosi kaunis ja suloinen täynnä kivoja yksityiskohtia! Ai että aivan tosi valloittava koti. Kahvit ja maukkaat kaakut syötiin, rupateltiin ja matka jatkui kohti kaupunkia josta meillä oli varattuna ravintolapöytä. Ravintolassa istuttiin pitkän kaavan mukaan ja sieltä sitten hotellille nukkumaan.Lauantaina aamu alkoi runsaalla hotelli aamiaisella. Sen jälkeen kierreltiin Tamperetta ristiinrastiin ja tehtiin ostoksia. Nähtiin myös pikaisesti Annia Ruususuu ja huvikumpu blogista. Puolen päivän jälkeen matka jatkui Milavida antiikki ja sisustustapahtumaan jossa oli mielettömän paljon kaunista katseltavaa ja ostettavaa. Ihana tunnelma ja paljon väkeä :) 
Oli kertakaikkisen kiva ja voimaannuttava reissu :) Olis muuten tosi hauska tavata muitakin blogejen takaa toivonmukaan joku taho järkkäisi joskus jonkun kivan jutun bloggaajille :) Ja saahan niitä toki itsekkin järkättyä niinkuin me tehtiin ja kyllä kannatti! Kiitos kaikille mukana olleille oli tosi ihana tavata teitä

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, hyvä mieli tuli näin sateisen ja harmaan päivän keskelle :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kans aina haaveillut muiden bloggaajien tapaamisesta. Tikkurilan blogi-illassa muutamaa tapasinkin, mutta kukaan ei ollut sellainen jonka blogia muuten luen säännöllisesti.

  Reissu on varmasti ollut ikimuistoinen :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja varmaan teillä on ollu mukavat päivät Tampereella. Kauniita koteja :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava reissu ja ihanat muistot <3

  Kauniit kuvat olet sinäkin onnistunut vangitsemaan näistä kodeista...ihana muistella reissua näiden kuvien kautta!

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita kuvia! :) Voin kyllä uskoa, että tuollaiset reissut ovat kivoja. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa siltä, että reissunne on ollut aivan satumaisen ihana <3
  Tuollaiset bloggaajien tapaamiset olisivatkin kivoja!

  VastaaPoista
 7. Teillä oli varmasti tosi hauskaa!!:))

  Ihanat kuvat!:)

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavia kuvia ja tunnelmia!
  Varmaan oli kiva reissu, vaihtelua arkiseen aherrukseen.
  Mukavaa toukokuun jatkoa teille!

  VastaaPoista
 9. Uusi lukija ilmottautuu :D Ihania kuvia :))

  VastaaPoista