25. syyskuuta 2011

Lueskelle vällyn alla..

.. kun sade rummuttelee ikkunaa.. Sopii niin loistavasti nämä Juha Tapion yli ihanan biisin sanat tähän syksyn tuunnelmaan. Syyssateisiin ja tuulisiin päiviin jolloin on oikein hyvää aikaa tehdä juuri näin. Käpertyä sohvalle villasukat jalkoja lämmittäen ja ihastell kauniita sisustuskirjoja. Niinkuin tunnustuksessa mainitsinkin niin en juuri lueskele kirjoja. Sisustuskirjoja ja lehtiä tulee kyllä selailtua ja paljon! Tunnelmia eiliseltä sateiselta päivältä..



Ehdottomia suosikkeja ovat mm. nämä Anna Örnbergin kirjat.


Näitä jaksaa selata uudelleen ja uudelleen ihastellen. Kun bongasin hänen uusimman kirjan kirjakaupasta niin tilasin sen oitis. Mutta se ei ollutkaan niin hyvä ja samantyylinen mitä aiemmat. Oletteko te tutustelleen Örnbergin kirjoihin? Jos olette ja myös tähän uusimpaan niin mitä mieltä olitte? Ihan kivoja ideoita tässäkin kirjassa toki oli mm. nämä jouluiset kuvat inspiroivat.


Lainasin ystävältä ihastuttavan kirjan Belle Blanc kirjan. Aivan todella kauniita asioita pullollaan oleva kirja! Suosittelen :) Nämä kuvat tästä kirjasta.


Kuulisin mielellään teidän lukemista sisustuskirjoista josko saisi jostakin kivoista kirjoista vinkkiä ja voisi vinkata joulupukkia ;) Ja voisin toki myös muista mun omistamista suosikkikirjoista postailla jos haluatte kuulla?

Tänään meille näyttää tulevan kaunis syyspäivä kera auringon! Ihania tälläiset päivät sadepäivien väliin. Vaikka sadepäivissäkin on oma tunnelmansa.

Suloisinta sunnuntaita teille!



16 kommenttia:

  1. Ihania kirjoja ja kauniita kuvia :) Ei ihme että sulla on sisustussilmää kun "opiskelet" noin ahkerasti :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Ihana lueskelupaikka! Mulla on örnbergin kaksi vanhempaa kirjaa, tuosta uusimmasta en ollutkaan tietoinen, mutta täytyneen tilata se =D

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Olin myös hieman pettynyt tuohon kolmanteen kirjaan... Kaksi ensimmäistä ovat kyllä loistavia ja niistä saa inspiraatiota aina uudelleen :)

    VastaaPoista
  4. On mullakin noita Anna Örnbergin kirjoja, tosi ihania ovat.
    Myös Katja Rinkisen Vintagen viemää, Parolan Asemalta on mielenkiintoinen kirja, samoin olen selaillut Miia Seppälän Kaarnasydäntä.
    Ja enemmän pihajutuista kertovia Risu, paju, betoni ja rautalanka sekä Onnellinen puutarhuri-kirjoja.
    Mulla on niin ajankohtaista nuo pihatyöt.
    Aurinkoista viikkoa, lähdenkin huomenna vähän lomailemaan Tampereen seudulle. Monta ihanaa puotia ja kahvilaa on tiedossa.

    VastaaPoista
  5. Miulta löytyy Anna Örnbergin kaks ensimmäistä kirjaa =) Niissä on paljon kauniita kuvia ja hyviä ideoita, vaikka tyyli ei ookkaan niin "miun tyyli" =)
    Tilda kirjat löytyy kaikki, ja kaikkien niiden ihanien ompeluidoiden lisäks, musta tuntuu että pelkistä kuvistaki saa ihan mahottomasti inspiraatiota =)

    Meiltä löytyy myös se Lev Vackert =) Ihania kuvia pullollaan <3 Tätä suosittelen lämpimästi (jos ei sitä siis ole jo) vaikka sinne pukinkonttiin ;)

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Ihana pojan huone edellisessä postauksessa!!<3

    Mulla on 1 Ömbergin kirja!Nuo jouluiset kuvat on superihania!! <3 Tuollainen iso sinkkitähti ois ihana...

    Lähdempä googlaan tuota Belle Blancoa!Kuvat näyttää oikein kiinnostavilta!<3

    Parhautta viltin alla lueskella ihania sisustuskirjoja ja lehtiä! <3 Suloista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kirjoja ja niin kauniita kuvia, myös nuo kuvat sinun omasta kodistasi!

    Itselläni ei ole yhtään sisustuskirjaa, mutta haluaisin tuon Sateenkaaren taa-blogin Ilonan uusimman kirjan. Se houkuttaa. Minulla on sisustuskuvien kohdalla ihan sama juttu kuin sinullakin...niitä voi katsella aina vaan uudestaan ja uudestaan. Niihin ei kyllästy koskaan. Ihanaa, kohta voi taas kaivaa esiin vanhat jouluiset sisustuslehdet!

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kaunista!
    Sisustuskirjat on munkin mieleen. Ömbergin kirjoja en omista yhtään, mutta ystävältäni olen saanut lainaksi ja ihania ovat.
    Suloista sunnuntaita sinulle siellä nautiskellen! :)

    VastaaPoista
  9. Mä tykkään kans noista kirjoista, tosin tuota Örnbergin uusinta en vielä ole nähnytkään. Sisustuskirjat on kyllä lähes ainoa, mitä luen...tai siis silmittelen.

    Mukavaa sunnuntaita!
    -kisu-

    VastaaPoista
  10. Anna, hih opiskelua :) Saahan noista kyllä kivoja ideoita :) Mukavaa sunnuntaita myös sulle!

    Hannille myös mukavaa sunnuntaita! Ja ei muutakun kirja tilauksiin :)

    Kristiina, oon ihan samaa mieltä!

    Eeviregina, voi kiitti noista vinkeistä ja ihanaa reissua teille!

    Tingelin-Maija, täytyypä tulla kurkkimaan tuota varmasti ihanaa kirjaa sulle :) Ja kertoa toive joulupukille. ja totta Tilda kirjoista saa inspistä ja ideoita!
    mukavaa sunnuntaita :)

    Niina, eikö ollu houkuttelevat nuo joulukuvat. Ihana kun se aika vuodesta taas pian lähestyy :) Tuo sinkkitähti oli kyllä tosi ihana! Adlibrikseltä ainakin löytyy tuo Belle Blanc kirja. Suloista sunnuntaita <3

    Perhotyttö, voi tuo Ilonan kirja olisi varmasti ihana! Pari Ilonan kirjaa minulta löytyy ja ovat myös kivoja! Ja kiitti :)

    Jaana, kiitos :)

    Christina, teille myös ihanata sunnuntaita!

    Kisu, ne on kyllä aivan ihania kirjoja! Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kirjoja ja niistä saa ihania ideoita ja todella kauniita unia, kun lukee ennen nukkumaan menoa. Olen saanut pari kertaa äitienpäivälahjaksi uuden sisustuskirjan ja anoppi on kirjakerhojen jäsen...arvatkaas kuka saa aina poimia sisutuskirjat Anopin hyllystä. Ja niitä on vuosien saatossa tullut melkoinen pino.

    Mikä parasta...kynttilät, takkatuli, villasukat ja sisustuskirja...IHANUUTTA!

    VastaaPoista
  12. On minulla noi 2 Annan kirjaa, mutta enenmmän tykkään esim. tosta sinun lainakirjasta,Romantiska hem&inspiration vit,La vackert, Wanilla Country Chic ja Jeannen kirjat. Näitä selailen ja selailen aina uudelleen ja uudelleen:-))

    Ihastuttava rentoutuspaikka sinulle..niin kutsuva!


    Mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  13. Ei oo tuttuja kirjoja, mutta täytyypä etsiskellä käsiinsä :)

    VastaaPoista
  14. Nuo ensimmäiset kuvat teiltä kotoa on ihan kuin noista kirjoista, niin on kaunista!:)

    VastaaPoista
  15. Annan kirjat tuttuja, mutta tuo uusin oli minullekin vähän pettymys.
    Suosikkikirjojani on Inspiration in Weiß ja hell & zauberhaft.
    Sanaakaan en kummastakaan ymmärrä, mutta kirjat on niin täynnä valtavan ihania kuvia, ettei vähäiset tekstit haittaa =)

    VastaaPoista