17. toukokuuta 2013

Vasaran pauketta..

 Moikkis!

Me ollaan saatu viettää huippu mukava hellepäivä! +28 astetta oli parhaimmillaan lämpöä voi ihanuus! Kesäkukkasia ollaan lasten kanssa istuteltu samoin salaatteja ja sipuleita iskän ollessa firman kevätjuhlassa. Mekin kotona vietettiin lepposta päivää ilman kokkailuja ja haettiin pitsat puistoreissun päätteeksi :) 

Isäntä on paukutellut vasaraa ja antanaut sahan soida. Niinpä ensimmäinen tän kesän ulkoprojekti alkaa olla pian valmis.. Tässä pieni vilahdus teille ja lisää kuvia luvassa kunhan saadaan homma loppuun asti valmiiksi. Miltäs näyttää? :)

Näkösuojaa tahdottiin tielle ja autotallin päätyyn rakennettiin pieni seinämä jossa tuo ikkuna on. Tarkoitus olis laittaa tuo ikkuna ja ikkunanalaudat täyteen kukkasia. Pieni terassi alue tulee tuohon ikkunan alle ja jotain kivaa pientä kalustetta. 

 Kukkapenkkejä olen kaivanut myös takapuoli pitkällä. On kuulkaa naapureilla varmasti kattomista tässä pihalla kun emäntä kaivaa vähä väliä jotain p pitkällä :D Kesähuoneeseen vievän viime kesänä tehdyn kivipolun varrelle kaivoin penkit. Istuttelin valkoista ja vaaleanpunaista päivänliljaa sinne kasvamaan ja jotain kivaa pitäis vielä näihin lisäillä. Kesähuoneen seinustalla näkyy myös vasaran paukkeessa syntynyt kasvilavan alku :)


Mä näin tän ihanuuden Niinan blogissa ja tahtoisin ehottomasti tämmöisen mutta isäntä ei vielä tän teolle lämmennyt ;) Kuvan Niina oli löytänyt Pinterestistä jossa on muuten valtavan paljon ihania kuvia ja ideoita!! Oletteko te tutustuneet? Jos ette niin kannattaa! Itse asiassa idea tuohon ikkunajuttuun lähti juurikin tuolta Pinterestistä. Eikö olis aika kiva?


Mä toivotan jokaiseen tupaan lämmintä ja mukavaa viikonloppua! Nautitaan!

20 kommenttia:

  1. Voi noista lavoista sais monen monta ihanaa juttua aikaan, me vaan annettiin jo kaikki lavat pois :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just ajattelin et jos miekkonen tähän suostuis niin kysyn teiltä lavoja :D mitä ihmettä ooksä nyt ihan sekasin kun annoit pois ;)

      Poista
  2. Ihanuus mikä piha ja mitä rakenelmia....ja kesähuone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kaikki on niin kesken kyllä vielä meidän pihassa mutta pikku hiljaa eteenpäin :)

      Poista
  3. Ai miltä näyttää? No mitäs luulisit - ihanalta <3 Mulla on tuollainen kuormalavajuttu miltei työn alla. Ei siihen miestä tartte ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse asiassa mietinkin, että tuollasen vois saada itekki tehtyä ;) Muistas sit laitella kuvia kun valmistuu :)

      Poista
  4. Voi että on kaunis! Ja tuo teidän kivipolku on kyllä kans ihana. Jos tietäisin että asuttais tässä talossa pidempään niin tekisin meillekin tuollasen kivipolun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kivet ja polut on jotenkin niin kivoja! Meillä olis tarkotus tehdä niitä vähän pitkin pihaa jossakin vaiheessa :)

      Poista
  5. Voi että kun sielä on taas ahkeroitu :)!
    Ja mikä sen mukavampaa,kun ahkeroida ihanan läpimässä kesäpäivässä.
    Meki vietettiin koko päivä ulkona,niin lämmintä oli <3
    Tätä vaan lisää,kiitos :)!

    Oikein mukavaa viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
  6. Tulipa ihana seinä ja ikkuna, tosi kaunis! <3 Ja onpa upea kesähuone, en ole sitä tainnut ennen kokonaan nähdäkään, aivan ihastuttava!

    Aurinkloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kaunis ikkuna ja ihana idea.
    Muutenkin niiiiin kaunista!

    VastaaPoista
  8. On teillä vaan niin kaunista. :)

    VastaaPoista
  9. Kiva tuo seinämä ja ikkuna idea! Teidän kesähuone on aivan lumoavan kaunis.. Täytyy katsoa sun vanhempia postauksia onko tuo ihanuuskin itse tehty.

    VastaaPoista
  10. Kaikki näytti kyl makeelta. Mun projektit pitäis täs just nyt näillä näppäimillä aloittaa.. Vähän myöhässä aloituksen suhteen, mutta kyllä täälläkin toivottavasti jotain näkyvää saadaan aikaan. Nyt muistin vielä tän teidän polun kasvihuoneelle, ois semmoinenkin kiva saada.. :) Kivaa ja aurinkoista viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  11. On kaunis piha, kerrassaan! Tuon polun kuvan tallensin jo viime kesänä omalle koneelleni - jos meillekin pian.. :)

    Mulla olis tuo lavasohvapöytä, kunhan saadaan terassi, taidan viedä sen kesäksi ulos. On juuri samalla tavalla käsitelty ja renkaatkin samat alla.

    VastaaPoista
  12. Toi ikkunajuttu on todella hieno, siis ihan vaude! Taas sulla on niin kauniita kuvia:)

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka ihana kesähuone teillä on!! Tuo ikkunaidea on kanssa kiva.

    VastaaPoista
  14. Oi ihana lämpö on siellä hellinyt! Niin ihania kuvia, että silmät lepäävät! <3
    Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle! :)

    VastaaPoista
  15. Kaunis kesähuone ja ihana kokonaisuus! tuo mukulakivipolku joka tuonne johtaa <3 Pitääkin käydä tutustumassa tuohon netti saittiin, itselle ihan uusi tuttavuus. Josko sieltä bongaisi kivoja ideoita :)

    Mukavaa maanantaita! <3

    VastaaPoista
  16. ihana tuo ikkuna juttu ja tuo teidän polku tuonne ihanaan kesähuoneeseen AAhhhhhh....voi mistäs tuommoisen miehen sais meidänkin pihatöihin;)

    VastaaPoista