5. helmikuuta 2015

Herkkuhetki - erinlainen runebergintorttu


En ole kovinkaan montaa kertaa elämässäni syönyt 
Runebergintorttuja, saatikka leiponut niitä. Tänään sairastupaa
 pidellessä (taas) alkoi mun makeanhammasta kolottaa
joten ei muutakuin lähikauppaan hakemaan tarvikkeita.


 
 Kotilieden nettisivuilla oleva ohje kuullosti erittäin
hyvältä ja helpolta. Torttutaikina paistettiin suorakaiteenmallisessa
vuuassa. Mielettömän hyvä maku ja oikein helppo tehdä.
Saatetaanpa meillä jatkossakin leipoa torttuja samaisella
ohjeella. Namskis, suosittelen :)



Syödäänkö teillä Runebergintorttuja?

Herkullista päivää!


7 kommenttia:

  1. Kyllä syödään! Rakastan <3
    Nams pitääpä tsekata tuo ohje jos leipasis kans, valmis tortuilla ollaan vaan herkuteltu:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjevinkistä! :)
    Tein eilen tuolla ohjeella Runebergin tortun ja hyvää tuli. Kun sain tortun valmiiksi, mies toi vielä kaupasta valmiita torttuja. Oli sitten herkkuja kyllikseen.

    VastaaPoista
  3. Oi miten herkullisen näköinen ja taatusti makoisa. Meillä aikuisille runebergit maistuu, mutta kaupan valmiilla on herkuteltu. Tuo on kyllä kokeilemisen arvoinen resepti. Nuo kuvatkin on niiiiiin herkut <3

    VastaaPoista
  4. Kaunista <3 Ihana kevät tekee tuloaan ja hieman pastellivärejä :)

    VastaaPoista
  5. Vautsi, miten kauniilta näyttää tuolla tavalla tehty Runebergin torttu <3
    Minä tein itse niitä perusmalleja :)

    VastaaPoista
  6. Hyvää ja riittoisaa oli kyllä, tässä juuri viimeistä palaa viedään :)

    VastaaPoista