1. elokuuta 2011

Mansikkaherkkua ja kesähuonetta

Mansikkaa on tullut syötyä ja paljon taas kesän aikana. Paapan mansikkamaalta vieläkin löytyy tuoreita mollukoita, nam ja vieläkin ne maistuvat yhtä hyvälle. Uusimmassa yhteishyvässä oli nami mansikkaherkun ohje:

Lasin pohjalle mansikkalohkoja, mansikoiden päälle maustamatonta jogurttia ja jogurtin päälle mysliä. Hetkeksi jääkaappiin ja valmista tuli.. ja herkullista oli :)


Tässä vaiheessa muuten mennään nyt kesähuoneen kanssa.. Maalattu on, ikkunat ja katto paikoillaan. Parhaillaan mies tekee ikkunoihin ristikoita ja pääsee sitten pariovien tekoon. Itsellä jo mielessä kovin sisustelu niin ja ne pimenevät syysillat ;)


Voi sain myös tunnustuksen ihnanilta bloggaajilta Satsumalta Hetki uneksien blogista sekä Iida Emilialta Pieni pilvenhattara blogista. Lämmin kiitos kummallekin! Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa lempi 1) väri 2) ruoka 3) paikka, jossa haluasi käydä.


1. Lempiväri on eniten kaikki maanläheiset ja vaaleat värit. Lisäksi myös vaaleansininen ja vaaleanpunainen pieninä ripauksina.. Valkoinen taitaa olla kuitenkin ihan ykkönen :)

2. Voi ruoka ja herkuthan mulle maistuu aina, ootte varmaan huomanneetkin ;) Wokatut tuoreet kasvikset kera kanan sekä pienen tulisuuden on ehkä tällä hetkellä ykkös suosikki.

3. Tämä on kyllä pahin.. on niin monia paikkoja missä tahtoisin käydä. Pariisi on kuitenkin ihan ykkönen minne tahtoisin päästä ehdottomasti käymään ja ihastelemaan.

Tunnustus tulisi jakaa eteenpäin 15:lle bloggaajalle. Kauniita blogeja on vaikka kuinka mutta jaan tämän nyt eteenpäin näille seuraaville kauniille blogeille ja symppiksille bloggaajille

* Sinisen talon kuulumisia blogin Tiinalle
* Onnenmurusia blogin Kisulle
* Polkadot blogin Hannille
* Onneni on blogin Hilmalle
* Valkeaa unelmaa blogiin
* Loving White blogiin sekä
* Onnenhippuja blogiin

Olkaapas hyvät :)

Nyt mä taidan vielä jaksaa ommella puutarhaenkeleille vaattetta jotta ovat sitten valmiita menemään kesähuoneeseen sen valmistuttua.

Unia kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ihana tulee varmasti tuosta kesähuoneesta! Innolla jo odotan kuvia valmiista sisutuksineen :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin tänne sivuilla ja tuo kesähuone näyttää oikeen ihanalta ja kivalta!! itse kun olen haaveillut kesähuoneesta, jospa joskus kaikkien muiden projektien jälkeen...

  VastaaPoista
 3. Blogissani olisi sinulle jotain... :)

  VastaaPoista
 4. Kesähuoneesta tulee varmasti viihtyisä oleskelutila - mukavan näköistä sinulla muutenkin täällä - jään seurailemaan touhujasi:D

  VastaaPoista
 5. Oikein hieno kesähuone!! Tykkään kovasti, muistuttaa myöskin omaamme. Voin kertoa että oikein mukavaa viettää kesäiltoja siellä! ;) Onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 6. Isot kiitokset tunnustuksesta!! Mahtavaa mansikkaherkkua olet loihtinut, Nam!!

  VastaaPoista
 7. Heippa! Kiitos, kun jaat täällä kuvia ja tunnelmia kauniista kodistanne :) Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain, mutta olen jo ehtinyt ihastua siihen hirmuisesti. Yhtä asiaa en etsimisen jälkeen saanut tietooni. Minua kiinnostasi, mikä Teri-talojen talomalli teillä on, entä minkä kokoinen? Ihastuin avaraan olohuoneeseen, pihan pilaripylväisiin ja ulkoasuun muutenkin. Juuri näitä ed. mainuttuja ja paljon muuta ihanaahan Terillä onkin tarjolla ja potentiaalisia talomalleja löytyi muutama. Teidän talossanne tuntuu olevan omia tarpeita vastaavat tilat ja siksi kiinnostaisi juuri, että mikä talomalli on ja neliöiden määrä. Terkuin, Annika.

  VastaaPoista
 8. Nams kuulostaa hyvältä!
  Ja voi tuosta kesähuoneesta tulee ihana!!<3

  VastaaPoista
 9. Niinpä! Siitä kesähuoneesta tulee ihan mahtava <3

  Nami, mitä mansikkaherkkua! saattaisipa onnistua multakin tuon jälkkärin laitto.

  Onnittelut tunnustuksista! Olet ne todella ansainnut :)

  VastaaPoista
 10. Riitta, voi mä odotan kans malttamattomana sisustamaan pääsyä :) Pysyhän kuulolla ;)

  Laura, kiva kun eksyit ja tulehan toistekki :)

  Senni, voi kiitos :) Mäpä tuun nappaamaan tuon ihanuuden paremmalla ajalla :)

  Marke, kiitti ja tervetuloa lämpimästi :) Kiva jos jäät kuulolle.

  Piia S, voi kiitos! Voin vain kuvitella kuinka mukava siellä on istuskella..

  Hanni, oleppas hyvä :) Olet niin sen ansainnut!

  Annika, voi lämpimästi tervetuloa myös sinulle ja kiitos :) Juu meillä on Teri-Talolta tämä talo ja on omalla pohjalla. Vaikutteita saanut Kannustalojen rauhalasta ja Teri-Talojen Victoria malleista. Mies pohjaa ja ulkopuolta piirteli sekä suunnitteli. Neliöitä meillä on 134, 4 makkaria sisältää meidän huusholli. Laitahan mailia tulemaan jos vielä on kysyttävää niin mielellään vastailen :)

  Niina, hjyvää oli tuo herkku kyllä. Kannattaa koittaa ;)

  Iida Emilia, Kiitos kovasti tunnustuksen antamisesta :) Ei muutakun tuollasta herkkua loihtimaan :)

  VastaaPoista
 11. Nonnukka, kiitos, kiitos ♥ tunnustuksesta! Ilahduin! Laitan sen blogiini kunhan saan aikaiseksi!

  VastaaPoista
 12. Heippa taas! No, ilmankos, että niin hyvältä näyttää tämä teidän talonne. Teri-Talojen lisäksi silmää miellyttää Kannustalot, varsinkin Rauhalat. Voisin laittaa sinulle vielä mailiakin, muutamaa asiaa tiedustelen siinä vielä tarkemmin, kun vain tulee sopivan rauhallinen hetki! Kiitos paljon sinulle:)Annika

  VastaaPoista