4. elokuuta 2011

Pihakirppareita Neristanissa

Viime viikon lauantaina Neristanissa, Kokkolan vanhassa kaupungissa oli avoimet ovet kurkistelemaan vanhojen kauniiden talojen pihoille. Useiden talojen pihoilla oli myös pihakirppareita. Nyt messujen aikana vielä ensi viikon lauantaina on myös samanlainen tapahtuma. Vanhoissa kaupungeissa on vain sitä tunnelmaa. Kauniit talot kera kauniiden puutarhojen sekä erillaisten ulkorakennusten.

Kurkistetaanpa vähän Neristanin tunnelmiin..


Tässä oli tehty kaunis sisääntulo ilmeisesti kellariin. Tämän tyylistä miekkonen on ehdotellut aiemmin meidän autotallin päähän isommassa koossa johon saisi kätevästi laitettua kottikärryt ym. Aika kivan kuuloinen idea vai mitä.


Kirppereilta löysin tämän vanhan romuisen (lainaten esikoisen sanoja) kahvimyllyn joka vaatii pientä ehostusta. Kesähuoneeseen löytyi myös kattokruunu. Sisustusliike Zinnasta löytyi sattumalta nämä suloiset Big Chocolate kupposet jotka sattuivat olemaan samaa sarjaa noiden latte kuppejen kanssa joten ne ehdottomasti halusin itselleni.Lämpimästi tervetuloa taas muutamille uusille lukijoille (kiitos myös vakkareille :) ) ja tosi kiva on kun olette myös jättäneet viestiä. Ja ilolla ihan jokaisen viestin luenkin, kiitos niistä :)

15 kommenttia:

 1. Oi miten ihania vanhoja taloja! Tosi kivat kupit löysit, tykkään :) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Tollaiset pihakirpparit ovat niin parhaita!!!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Pihakirppiksiä saisi olla enemmänkin...

  VastaaPoista
 4. Ois sitten pitänyt kuitenkin poiketa...:)
  Oikeesti sun kuvat messuilta oli just mun yks tosi hyvä kuvagalleria. Kiitos :)

  Hauska toi sun pojan kommentti. Meidän poika meinaan kysyy koko ajan, Miks sä äiti tykkäät kaikist romutaloist??? =)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän ihania vanhoja taloja <3 Ja hienoja löytöjä olet tehnyt!

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Vanhat puutalo kaupungit ja niiden ihanat puutarhat ovat mielettömän kauniita! Ja kun luvan kanssa saa toisten puutarhoihin mennä ihastelemaan.

  VastaaPoista
 7. Tuota vanhankaupungin kurkistus-kierrosta olen aina haikaillut, mutta koskaan en ole vielä sinne päässyt... Ja harmittavasti olen töissä molemmat seuraavat kerratkin.
  No joskus toiste sitten. Ne vanhat pihat kyllä kiinnostaa kovasti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. on kyllä kivoja pihoja siellä vanhassakaupungissa. Ihan tulee vanhat ajat mieleen kun asuttiin siellä ennen lasten syntymää. lauantaina olis tarkotus suunnata sinne :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita maisemia ja ihania ostoksia.:)

  VastaaPoista
 10. Noissa vanhoissa taloissa on sitä "jotain"...
  Joskus tulee mietittyä, että onkohan tulevilla sukupolvilla jotain vastaavaa kaunista katseltavaa ...

  Pihakirppikset ovat kyllä upea juttu <3

  VastaaPoista
 11. Kaunista! Ja edelleen vain murehdin tuota ihastuttavaa ruututapettianne - miksi miksi miksi sitä ei enää ole! =) Sandbergin harmaata ruutua on valittu tilalle, mutta edelleen tuo teidän ruutunne näyttää kauniimmalta. <3

  VastaaPoista
 12. Oi, pihakirppikset on mukavia!!terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 13. Se on kyllä totta, että vanhoissa puutalo kaupungeissa on sitä jotakin niin ihanaa tunnelmaa! Mukavaa viikonloppua jokaiseen kotiin :)

  VastaaPoista
 14. Heipsan! Suunnittelimme vanhempieni kanssa asuntovaunu reissua kokkolaan. Otamme pyörät matkaan ja ajattelimme kiertää sellaisia reittejä joita emme kiertele niinsanotuilla normaali shoppailu päivinä!!:) Ei varmaan enää tänä viikonloppuna ole mitään kivoja pihakirppiksiä vanhassa kokkolassa, mutta tiedätkö onko mitään kivoja tapahtumia tiedossa?:) Kiitokset jo alustavasti jos osaat auttaa...

  VastaaPoista
 15. Helinä, moikkis :) Tuota en ainakaan tiiä, että täällä olis mitään erikoista paitsi iltatori taitaa olal vielä nyt perjantai-iltana. Siellä on usein kivoja myyjiä kesäiltaisin kun on kauniit säät ja usein tekee hyviä löytöjä. Kivaa tulevaa reissua teille ja naattikaahan :) Voi ja kierrelkää ihmeessä Neristanin aluetta.

  VastaaPoista