5. tammikuuta 2012

Takaisin normaaliin ja fundeerausta

Ai, että kuinka ihanalta tuntuikaan saada kaikki punainen ja joulujutut pois :) Joo ihan kiva laitella hyvissä ajoin ennen joulua ja nauttia niistä silloin mutta heti joulun jälkeen nopeasti vain kaikki veks! Ja näyttääpä taas niin normaalilta ja omalta :) Vaaleeta vaaleeta joo.. se on vaan se oma juttu! Nyt taitaa olla välivaihe sisustelun kans ennen kevään tuloa joka tulee muuten jo kovaa kyytiä eikös? Taas samoista nurkista kuvia.. koittakaa kestää :D


Täällä fundeerataan pientä pintaremppaa! Lastenhuoneet vaihtaa paikkaa ja neitonen saa oman huoneen. Niin ja äiti joutuu luopuun ompelu/työhuoneesta.. Että miten vaikeeta tulee oleen tapettien valinta.. liikaa vaihtoehtoja! Estan tapetit on kovassa suosiossa ja löytyis joka paikkaan joku soppeli tapetti kun osais vain päättää. Estan tapettien hinnat on kyllä melko kovat Suomessa ja ollaanki pähkätty tapettien tilausta ulkomailta. Olis muuten melekonen hintaero Suomen hintoihin verrattuna. Nyt mielellään kuulisin jos jollakin on kokemuksia ulkomailta tilatuista tapeteista?

Tässä yks niistä suosikeista neitosen tulevaan kammariin on tämä Estan tapetti. Tuo siniruutunen tapetti ei oo Estan valikoimaa mutta kiva tuokin! Esikoisen huoneeseen yks vaihtoehto. Keskimmäisen pojun huoneeseen mun tekis mieli laittaa tähtitapettia (isokuvioista) vaaleensinistä tai harmaata.


Hei mahtava määrä ottanut osaa jo arvontaan! Ihana kun uusiakin tuttavuuksia tulee lisää. Lämpimästi tervetuloa! Ja vanhoille lukijoille myös terkkuleita :)

Mukavaa loppiaista!
Me kylästellään huominen päivä parin ystäväperheen luona, ihanaa!

21 kommenttia:

  1. Niin ihanan näköistä teillä <3 Ei yhtään kyllästytä katsella kuvia kauniista kodistasi joten anna tulla vaan! :)

    Mukavaa loppiaista sinnekkin!:)

    VastaaPoista
  2. Täällä kans joulujutut on saaneet kyydin kaappeihin ja varastoon. Tosin osa jäi vielä huomiselle kun voimat (ja kärsivällisyys) loppui jo tälle päivälle :)

    Ihania kuvia ja kaunis on tuo tapetti pienen rinsessan huoneeseen. Mukavaa loppiaista sinnekin!

    VastaaPoista
  3. No kestetään! Kaunista...todella kaunista :)

    Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
  4. Kovin kaunista tuo vaaleus taas joulun jälkeen ja voin uskoa, että tapetin valinta ei tule olemaan helppoa.

    VastaaPoista
  5. Kivoja tapettivaihtoehtoja :) Kaikki Estan tapetithan ei kestä minkäänlaista pesua. Meillä esikoisen huoneessa on yhtä sellaista, eikä sitä voi yhtään pyyhkiä. Heti murenee kuin paperi.
    Toisen pojan huoneessa on isotähtistä tapettia tumman sinisellä pohjalla yksi seinä. Se on kyllä hyvän näköinen.

    VastaaPoista
  6. Kivalta näyttää! :) Meillä tapetoitiin alkusyksystä yksi huone kokonaan uusiksi (asuntomessuilta pongatulla tapetilla) sekä poikien nukkumahuoneesta yksi seinä isotähtisellä tapetilla (beigellä pohjalla valkoisia tähti), on kivannäköinen. Tapetit löytyi Kokkolan K-raudasta, tähtitapetti oli Regatta-mallistoa, ainakin Wilhelmiinan kammari myy netissä samaa tapettia.

    Rentouttavaa loppiaista!

    VastaaPoista
  7. Teillä näyttää niin kauniilta! Ihana tuo isoruutuinen tapetti :)

    VastaaPoista
  8. Huomenna minullakin olisi tarkoitus siivoilla joulu pois, olen koko viikon aikonut...mutta töiden jälkeen en ole enään jaksanut ;-))



    Oikein hyvää Loppiaista♥

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniita tapetteja! Ja teillä on kyllä niin kaunis koti, että mielusti kuvia kattelee!

    Mukavaa loppiaista teidän perheelle!

    VastaaPoista
  10. Eksyin blogiisi jonkun vanhan keskustelupalstaviestin kautta - ja onneksi eksyinkin! On aina kiva löytää uusia kivoja blogeja luettavaksi. Teillä on todella kaunis koti! Hyvää alkanutta uutta vuotta! :)

    http://janinastar.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Minustakin tuntui todella vapauttavalta laittaa kaikki jouluinen pois ja saada taas hiukan avaruutta ja valoisuutta kotiin:) Joulussa parasta onkin etukäteistunnelmointi ennen joulua, sen jälkeen voikin jo nopeasti laitella joulun pois ja alkaa odottaa kevättä:) Kauniita tapetteja, niistäkin tulee kevät mieleen!

    VastaaPoista
  12. Näimpä...Alotellaan joulun jäläkeen uusi kukoistava elämä :)

    VastaaPoista
  13. Kuvia kodistanne on aina kiva katsella :))

    VastaaPoista
  14. Heippsa! Seikkailin netissä ja bongasin kauniin blogisi. Kaunis koti teillä. Silmiini osui olohuoneen tapetti. Ollaan etitty juuri tuon näköistä. Olisiko mahdollista saada tietoja tuosta beige-valkoisesta raitatapetista?

    Kiitoksin Vivvi

    VastaaPoista
  15. Ihanalta ja raikkaalta näyttää! kyllä noin kauniista kodista jaksaa kuvia katsella <3

    Tykkään kovasti sun sisustustyylistä.Ihana blogi kaikenkaikkiaan.

    Ihanaa loppiaista,
    terkuin Kookos

    VastaaPoista
  16. Kiitos ihanaiset kommenteista <3 Ja uudet lukijat tervetuloa ja kiva kun jätätte viestiä :)

    Vivvi, tapetti on Sandudd:n Rolleri, saapi tai ainakin sai vielä 5 vuotta sitten useissa eri sävyissä. Prismasta ihan ostettu :)

    VastaaPoista
  17. Löysin blogiisi joulun aikaan ja ihastuin kauniiseen kotiisi ja kädentaitoihinne. Kuvat ovat aivan ihania...
    T:Suski

    VastaaPoista
  18. Kaunista, niinku aina!!! Tätähän tää on, samoja nurkkia mäki kavaan :) Ei kyllästytä sun kuvat yhtään ja kuulumisia on aina kiva lukea!

    Mukavaa ensi viikkoa <3

    VastaaPoista
  19. Oih, miten kaunista teillä <3 Kyllä näitä kuviasi kuules katselee aina kovin mielellään :)

    Munkin mielestä oli ihana palata normaaliin vaaleaan tilaan taas joulujuttujen jälkeen :)

    Mukavia remppasuunnitelmia, ja ruudulliset tapetit näyttää kauniilta <3 Itselläni ei ole vielä kokemusta tapeteista, kun olen aina maalannut seinät, mutta nyt olen alkanut ihastua tapetteihin, ja meillekkin niitä mielisin!

    Mukavaista viikkoa teille! Nähdään :)

    VastaaPoista
  20. Teidän kodista on kyllä ihana katsella kuvia <3 muistatko mitä estan mallistoa toi prinsessan huoneeseen suunniteltu tapetti on? haluaisin samanlaista meidän prinsessalle ;)

    VastaaPoista