19. kesäkuuta 2012

Ja voittaja on..

Moikkista moi!

Täällä on kuulkaa hinkattu ja pesty ja puunattu.. mummu otti pienemmät murut päivähoitoon ja mä oon rauhassa saanu siivota. Kato mulla on joku pakkomielle, että juhannukseks ja jouluks talo on saatava siivottua kunnolla ja joka nurkka ;) Muuten mun viikkosiivot onki aika nopsia kun yleensä siihen ei ehi aikaa paljoa käyttää. En muistanutkaan minkä väriset noi meidän keittiön lattiansaumat olikaan niitä täällä on hinkattu ;) 

Esikoinen meinas kyllästyä kun äiskä aina vain siivos niin tahto tehä jotain. No me kirjoteltiin arvontaan osaallistuneet koneelle, leikeltiin ja suoritettiin arvonta perinteiseen tyyliin! 

Ja onnetar nosta lappusen jossa luki näin: Kahdella arvalla mukana. Blogissa ihana tunnelma ja aina kauniit kuvat :) Inpistä täältä löytyy aina! Eli voittaja on Jansku1985 ihanasta blogista Castle in the sky. Todellakin tutustumisen arvoinen kaunis blogi :) Laitahan Jansku mulle mailiin sun tietoja niin saadaan puutarhaenkeli ym. viettään kesää uuteen kotiin.Lämmin kiitos kaikille teille arvontaan osaallistuneille vanhoille ja uusille lukijoille! Ja kiitos kommenteistanne! Toivotaan, että pysytte menossa mukana vaikka kesän myöden meno täällä vähän hiljeneekin :)

Ihanaa Juhannusviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Onnea Jansku! Ja sullahan on sitten ollut mukava päivä, kun oot iteksesi saanut siivoilla :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana yllätys <3 koko päivän mennyt myrtsinä, loppu illan oonkin sitten kun naantalin aurinko :D ihanaa!!! kiitos.

    VastaaPoista
  3. siivoilu on kyllä mukavaa, yksin, juurikin ilman että lapset juoksee jaloissa :))

    VastaaPoista