13. lokakuuta 2010

Juhlan tuntua..

Viime viikonloppuna meillä oli ilo järjestää yllätysjuhlat rakkaalle nuorimmalle siskollemme joka saavutti täysi-ikäisyyden. Onnea vielä rakas sisko! Miten tuo aika meneekään nopea.. juurihan sisko oli pikkuinen vauva (itkuinen sellainen :D ), eskarilainen, koululainen ja nyt jo aikuinen. Kaikkea hyvää J ja paljon onnea myös ajokortista!

Toisen pikkusiskon ja pikkuveljen kanssa järjestettiin tosiaan juhlat meillä. Piha oli täynnä lyhtyjä, sisällä paljon kynttilöitä ja kun sisko saapui oltiin tehty juhla illallinen valmiiksi. Ruokalistan suunnitteli velipoika ja ruuaksi tarjoilimme alkupaloiksi vartaita, pääruuaksi paratiisipaistia, ristikkoperunoita sekä kreikkalaista salaattia. Jälkkäriksi valkosuklaa pannacotta, nam! Ilta oli oiken mukava. Pienesti myös kippisteltiin kuohuvaa ja sitten nuoriso lähtikin yöelämään ja me vanhukset nukkumaan :)



Posti toi eilen mieluisen paketin. Minua onkin suosinut viimeisten parin kuukauden sisällä arpaonni blogeissa. Tämä oli jo toinen voittoni :) Voitin tämän söpön GG:n purnukan, teetä, sydän magneetin sekä Country Home tekstillä varustetun luudun Maija Maitoparran blogista Kiitos Maijalle kauniista palkinnosta! Tämä oli muuten ihka ekani GG:n tuote :) Usein olen ihastellut mutten ole päässyt ostovaiheeseen saakka :)

Melkoiset myrskyt ovat täälläpäin olleet. Callunat ym. olleet pitkin terassia pariin kertaan. Naapurissa lasten trampoliinikin lähti lentoon toissa yönä ja lensi meidän pihalle. Huomiselle onkin lunta lupailtu..saapa nähdä saapiko maa valkoisen peitteen. Olisipa ihana! Lapset odotaakin lunta jo kovasti.


Bongasin muuten tänään Perhe-lehdestä maukkaan sämpyläkranssin ohjeen ja kuopuksen kanssa selleinen leipastiinkin iltapalaksi. Oli todella hyvää ja haluankin jakaa teille ohjeen. )Kuva myös kyseisestä lehdestä)

2dl vettä
25g hiivaa
1tl suolaa
2rkl hunajaa
75g pakastepinaattia
n.7dl hiivaleipäjauhoja
2rkl oliiviöljyä

Täyte:
100g kinkkuviipaleita
3dl juustoraastetta
1 rasia kirsikkatomaatteja
n. 10 basillikan lehteä
mustapippuria

Voiteluun
oliiviöljyä

Taikinan annetaan nousta n. 30min, kaulitaan 20x30cm kokoiseksi levyksi. Levitetään täyte päälle ja kääritään varovasti rullaksi ja siitä kranssin malliseksi. Antaa kohota vielä 15-20min, voidellaan öljyllä ja paistetaan uunissa 200 astetta n.30min.

Voi ihanaa loppuviikko on vapaata ja huomenna ajateltiin mennä ystävän kanssa kaffille ja kirppiskierrokselle. Kumpa tekisin hyviä löytöjä!

Tuhannet kiitokset kaikille tähän mennessä arvontaan osaallistuneille! Kaikille lämpimästi tervetuloa ja toivottavsti viihdyt :) Takassa tuli, kynttilät palaa..nyt rentoutumaan kullan kainaloon. Mukavaa iltaa :)