31. lokakuuta 2010

Rautalanka juttuja..

Sainpas kun sainkin kuvailtua rautalangan vääntelyn tuloksia. Täällä on syntynyt kruunuja, isoja ja pieniä sydämiä, tähtösiä, tuikkulyhtyjä ym. Rautalangasta ja helmistä voikin saada aikaan monenmoista..Rautalankatyöt on nyt hiljattain olleet vähän sivummalla ja helmikoruja alettu koittaa näperrellä :)


Akut ladattuna mukavan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen! Kyllä hyvä seura ja kiireettömyys tekee vain hyvää! Lapsilla oli ollut mummulassa mukava yökyläreissu sillävälin kun aikuiseit saivat viettää laatuaikaa naapureiden kanssa :) Viikonloppu on tosin ollut aikas epäterveellinen mutta kerrankos sitä :) On tullut syötyä monenmoista terveellistä juupa juu mutta kyllä syöminen ja herkuttelu on vain mukavaa touhua :) Lauantaiaamu aloteltiin ihan kevyellä aamupalalla nakeilla, pekonilla ja munilla.. Ja jälkkäriksi tietysti kaffet kera lemppari suklaakonvehtien eli Fatzerinojen, nam!


Kävin eilen vielä yksikseen kaupungilla ennen lasten hakua mummulasta. Löysin kerrankin itelleni vaatteita mm.tunikan H&M:ltä ja ihanat saappaat!

Tämä ilta on vielä aikaa osaallistua arvontaan ja huomenna arvonnan yrittää suorittaa. Mielettömän hieno määrä porukkaa ottanutkin arvontaan osaan! En koskaan olis ajatellut, että noin moni lähtee mukaan. Tosi kiva juttu :)

Mulla on tänään ompelukone laulellut ja taidanpa vielä hetken ommella. Kynttilöiden valosta nautin jotka ovatki tuikkineet melkeempä kokopäivän kun niin synkkäää ollut. Tosin aika lämmintä kun +10 astetta.

Mukavaa ja tunnelmallista niin ja toki myös rentouttavaa sunnuntai-iltaa teille kaikille ihanille! Ja tosi kiva kun uusija lukijoita tullut mukaan ja kiitos ihan jokaiselle kommentista. Mukava kirjoitella jos jaksatte lueskella mun hörinöitä :) Niin ja toki otan myös vastaan mielellään aiheita mistä tahtoisitte, että kirjoittelen? Kertokaa rohkeesti jos on jotain sellaista :)

14 kommenttia:

 1. Kauniita rautalankatöitä, Osaisinkohan minäkin tehdä tuollaisen kruunun?! Onko minkävahvuista rautalankaa siinä käytetty?

  Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. wau, tosi hienoja juttuja olette tehneet :)

  rentouttavaa iltaa myös sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä te ootte sitten taitavia! Tosi kivoja nuo rautalankatyöt!

  Ja niin herkullisen näköinen aamiainen, mulle tuli kauhea nälkä! :)

  Kiva juttu, kun olet päässyt shoppailemaankin, mäkin tahtoisin! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita rautalankatöitä. :) Itsekin olen juuri väännellyt sormet kippuralla pieniä juttuja rautalangasta. ;D

  VastaaPoista
 5. Kaikkeja kivaa olet kipurtanut langasta:)

  VastaaPoista
 6. hienoja rautalanka juttuja olet väsänyt ja miten mukavalta kuulosti muutkin touhut! :)

  VastaaPoista
 7. Voi voi voi kun mä en ikinä muista lisätä tätä blogia oman blogin sivupalkkiin...ja sitä myöten löydän tänne ihan liian harvoin! Mutta NYT korjaan asianlaidan. :)

  Kauniita "väkerryksiä" olette tehneet! :)

  VastaaPoista
 8. Ilmoitan rehellisesti kopsaavani suoraan muutaman vinkin noista rautalankatöistä=).Kiitos ♥.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania rautalanka-juttuja! Kelpaisivat suoraan myyntiinkin :) Tuo pieni tuikkulyhty on tosi soma. Voisinkin väsätä ulos tuollaiset puuhun roikkumaan :)

  Mukavalta kuulosti myös viikonloppunne! Meilläkin olis ens viikonlopulle kivat tuparit tiedossa ihan aikuisten kesken :)

  Mukavaa alkavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 10. Rautalangasta saa kyllä kaunista! <3 Hienosti olet tehnyt!

  Mukava kuulla,että ilta oli onnistunut. :)

  Mukavaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
 11. Ei muutakun kaikki innokkaat koittelemaan vääntelyä ja ehottomasti saapi mallia ottaa :) Ihana jos joku saapi inspiraatiota :)

  Liisa, 1.5mm lankaa kierretynä runkovärkknä ja sidoksissa käytetty 0.7mm vahvuista lankaa.

  Arvontakin on suoriettu :) huomenna sitten postaus voittajasta :)

  VastaaPoista
 12. Tosi kivoja rautalankajuttuja. Mun tekis mieli kokeilla kans sellaista sydäntä missä on helmiä =D

  VastaaPoista
 13. Kiitos Nonnukka vastauksesta rautalangan vahvuudesta!! Mukavaa marraskuun alkua!!

  VastaaPoista