28. kesäkuuta 2012

Keittiön kesä

Keittiöstä otetut räpsyt nappasin Juhannus siivojen jälkeen. Sillonhan kun koti on puhdas niin sitä on myös kiva kuvata!


Oon kauttarantain useemmaltakin kaverilta kuullut kuinka yhteiset tutut jotka blogissa käyvät kyselevät heiltä, että onko meillä aina niin siistiä ja tavarat ojennuksessa miltä kuvissa näyttää. Mitä luulette? 


No ei vallan ole! Ihan tavis lapsiperheen koti meillä on mitä arvata saattaa 3 murun kanssa :) Ihan melekosta tavara kaaosta on meillä niinkuin myös muissakin lapsiperheissä! Tykkään kyllä siittä, että perus siistiä kotona on enkä kaaokseen saakka kotia päästä. Mutta ihan normisti meillä on lelut levällään ja keittiön lattiaa koristaa tahrat pöydän alla ;) Sillon vaan ei kauheasti tuu inspistä alkaa kuvailemaan vaan ennemmin kun tavarat on ojennuksessa! Myönnän sen, että vähän pahalla tuulella meinaa olla jos koti on kuin myrskyn jäljiltä ;)

Tän aamun kylmä, kolea ja tuulinen sää muttui iltapäivästä ihanaksi auringonpaisteeksi ja mukavaksi lämmöksi. Jospa yks kylmä sidukka ja terassille naatiskeleen. 

Ihanaa iltaa!

25 kommenttia:

  1. Ihanan kaunis ja valoisa köökki. Hassua, kun tätä aina ihmetellään, että onpa siistiä ;). Kuka sitä nyt niitä vaatekasoja ja muruja lattioilta kuvaisi :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on tosi kaunis keittiö ja koko koti! Uutena lukijana täällä ihailen kaikkea näkemääni :)

    VastaaPoista
  3. Heh, just samaa meinasin tulla sanomaan kuin Ansku. Kuka nyt pyykki/tiskivuorta haluaisi kuvata. :D

    Kaunista teillä... Pitäiskö nyt kesällä oikein kaffitella puolin ja toisin? ;)

    Mukavaa alkavaa vkl. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olispa kyl tosi ihana kaffitella! Koitetaas ehottomasti järkätä :) Olis kiva myös pyytää paria muutakin meidän lähistön bloggaajaa mukaan? Kiitso ja ihanaa vkl teille myös<3

      Poista
  4. Ei kertakaikkiaan. Postasin just melkein samasta aiheesta! Siis siitä ikuisesta siivoomisesta ja siitä kun mikään ei pysy kunnossa!! =) Näinhän se varmaan joka lapsiperheessä on..
    Kaunis keittiö, kuten ihastuttava kotinne muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpäs meillä sattu samaan aikaan samanhenkinen postaus :D Tainu joskus jostain muustakin aiheesta olla jos en ihan väärin muista :) Näin se on.. kyllä ne paikat sitte pysyy ojennuksessa kun murut on isompia. Ja saahan se elämisen jälki näkyä vaikka väliin kyllä vähä kiristää hermoja ;) Kiitos <3

      Poista
  5. Kaunis keittiö :)
    Mahtavaa alkavaa viikonloppua sinulle!
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  6. Hih, niinhän se valitettavasti on, ettei ne paikat pysy siistinä kuin hetken siivouspäivän jälkeen ;). Itsekkin yritän epätoivoisesti pitää perusjärjestystä yllä, mutta kyllä ne tavarat leviää niin hirmuisen nopeesti ympäriinsä. Eikä meillä ole varmaan lasten jälkeen enää sellasta kiiluvanpuhdasta ikinä ollutkaan ;D

    Mutta ai että, on kaunis toi teidän keittiö, ja toi Hilman matto on mielettömän kaunis <3

    Toivotaan, että se aurinko jo sieltä alkais enemmänkin pilkahdella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin meilläkin :)

      Kiitos <3 Toi matto on kyllä niin ihana. Päätyi nyt kuiteski keittiöön :) Pitää varmaan lisää näitä tilata jossain vaiheessa ;)

      Toivotaan todella aurinkoa ja lämpöä pian saapuvaksi!

      Poista
  7. Huomenna tämä tätsy ottaa imurin käteen ja ryhtyy siivoamaan. Kaippa joka kodissa on välillä sotkuja tuskin sellaista lapsiperhettä onkaan jossa kaikki tavarat on aina tiptop :D Ja jos ajatellaan positiivisesti niin työn tuloksen huomaa paremmin kun lähtee sotkusta tekemään siistiä!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei sellasta olekkaan missä sotkuja ei ole :) Hei tuo ajattelutapa on kyllä toosi hyvä :) Ihanaa vkl sinulle myös Anni!

      Poista
  8. Ihania kuveja. Ja joo ihan perus siistiä pitää olla, mutta eihän sitä voi lasten kans välttää sitä sekamelskaa :). Meilläkin kolea aamu ja iltaa kohen alkoi aurinko paistella. Itsekkin otin lasin punkkua ja istahin terdelle vaikka se sikin sokin vielä onkin :). Hyvää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti <3 Näin on! Kuullostaapa hyvältä sun ilta :) Musta on kivan kuulosta kun toiset ottaa lasin punkkua ja rentoutuu.. pitäs itekki opetella viinin juontia sillon tällöin. En oo vielä vainyhtään tottunu viinien makuun :)

      Poista
  9. Heh, ehkä sun pitäis joku kerta tehdä sellainen reality-postaus, niin sit kaikki näkis millaista normiarjessa on ;) Kun tottahan sitä muuten erehtyy luulemaan, että siistiä on nyt ja aina, meilläkin :D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on muutes käyny tuokin mielessä :D Niin ja voi myös tulla livenä paikan päälle kurkkimaan ;) Muksaa viikonloppua Terhille myös <3

      Poista
  10. Hei,
    uusi profiili ilmoittautuu blogisi lukijaksi ja ihailijaksi. Kaunis koti ja ihastuttava blogi sinulla! t. Eija

    VastaaPoista
  11. Se taitaa olla yksi niitä harvoja yksin asumisen hyviä puolia, että kotona on oikeastaan aina siistiä. Ei ole kukaan sotkemassa ja vielä kun satun olemaan siisteysfriikki niin... ;) Mutta kyllähän kodissa pitää näyttää siltä, että siellä asutaan ja lapsiperheissä se juuri näkyy. :)
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia, kaunis keittiö <3!
    Kyllä meilläkin on melkoista sekasorta aina välillä, mutta kuvaan tietenki mieluiten silloin kun on siistiä ;)!

    VastaaPoista
  13. Monesti mullekin on sanottu että "teillähän on aina niin siistä" Eipä tosiaan tuu otettua kuvia jos on paha siivo ;D
    Kaunis on teidän keittiö!

    VastaaPoista
  14. Teillähän on kyllä niiiiin nättiä, ettei meinaa uskoa sitä tavaroiden levällään oloa :D Tosin, sulla on kyllä ihana tyyli sisustaa tavarat piiloon ;)

    VastaaPoista