24. kesäkuuta 2012

Ruusujen aika


Ruusun tuoksujen huumassa ja köpiksen menovinkkejä kaivatessa..

Ihana aika vuodessa kun nuo kaunokaiset ruusut avaavat hiljalleen nuppunsa. Juhannusruusut eivät ehtineet kukkaan Juhannukseksi vaan ovat vielä tiukassa nupussa. Vaaleanpunaiset ruusut aukeavat hiljalleen ja tuovat mielettömän hyvän tuoksun. Rrrrakastan niin kovasti ruusuja ja kesää ja ja ja meidän huomenna virallisesti alkavaa lomaa :) Ai että tuntuu hyvälle.. tykkään niin kovin! Iskä on nyt kokonaan meidän syyskuulle saakka!


Pieniä reissuja muksujen kanssa, nautiskelua ja kesän kohokohta tulee oleen meidän kahden keskeinen reissu Köpikseen heinäkuussa. Alkaa jo kummasti tätä mammaa jänskättää ensinnäkin miten nuo meidän neitonen täällä pärjää ilman äiskää pari päivää ( tai miten äiti pärjää ilman neitiä?  Ja toiseksi lentäminen ja matkustaminen yleensä. En oo kuulkaa ollut kun kerran aiemmin lentokoneessa ;)


Kuulisin mielellään teiltä jotka Köpiksessä ootte käyneet niin lomavinkkejä missä kannattaa ehdottomasti ainakin käydä ja tietty ne parhaat shoppailuvinkit :) Lastenvaatteet ja sisustusjuttuset etenkin!

Taidan käydä vielä kierroksen pihalla ennen nukkumaan menoa ihastelemassa Suomen suloista suvea. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

9 kommenttia:

  1. Ihania ruusuja! Itse en osaa ruusuja kasvattaa, onneksi voin ihailla niitä monissa blogeissa!
    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin muutama pensas tuossa pihassa on. Ovat muuten niin sitkeitä ja kovia lisääntyyn ettei kauheen helposti taida kuolla :) Kauniita ne ovat kyllä! Kiitos <3

      Poista
  2. Vau, teillä on ihana kesä edessä, kun saatte olla koko perheen voimin! Meillä loma ohi, mies huomenna töihin ja mulla alkoi viimeinen kotikuukausi, sniif. Miehellä jäljellä vielä lomaa, mutta yhteisesti ei enää tänä kesänä lomailla. Ihanaa lomaa ja kesää teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi, me nautitaan <3 Voi teillä onkin iso elämänmuutos tulossa pian mutta hyvin se lähtee sujumaan <3

      Poista
  3. Minäkin rakastan ruusuja. Kävin juuri katselemassa pihalla pikku nuppusia, jotka toivottavasti aukeavat pian. Mikäköhän ruusu tuo on? Näyttää kovin kauniilta. Juhannusruusua tekisi munkin mieli laittaa kasvamaan.
    Teillähän kuullostaa ihanan pitkältä yhteinen loma ja vielä Köpikseen. Olen kyllä käynyt pari kertaa, mutta aikaa siitä niin paljon, etten osaa vinkkejä antaa. Ihana kaupunki kuitenkin!!

    VastaaPoista
  4. Voi kunpa pääsisin Köpikseen! Ruusut hurmaavat kyllä aina.

    VastaaPoista
  5. Lishbeth Dahlilla on kuulema aivan ihanat putiikit Köpiksessä, ostoskoreista lähtien niiin kaunista! Mä ootan innolla mahdollisia vinkkejä myös, kun saan sinne lähteä sitten elokuussa :) Tanskastahan tulee niin paljon ihanaa lastenvaatetta ja sisustustavaraa, että luulisi siellä riittävän shoppailtavaa :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa lomaa sinnekin!
    Terveisin yks "lentopelkoinen", ja se kone oottaa ensikuussa... ;))

    VastaaPoista
  7. Hei,
    sinulla on mielenkiintoinen blogi ja todella kaunis koti.
    Aurinkoisia kesäpäiviä kesähuoneelle :)
    t. Eija

    VastaaPoista