5. helmikuuta 2019

Runeberginpäivää


Heipsun! Ja herkullista Runeberginpäivää! Vuosien varrella runebergintortut
on alkaneet maistua myös meidän perheessä. Vuokaversiona torttu on helppo tehdä
ja tämmöinen (kuva parin vuoden takaa) lähti juuri uuniin esikoisen toimesta.
Taas kiittelen kotitalousläksyjä! Kirjottelin vuokamallin runebergintortun ohjeen
blogiin pari vuotta sitten. Kylläpä meidän keittiössä olikin vaaleaa tulloin 
valkoiseksi maalatun ruokapöydän ansiosta! Mutta hei nyt keittelen kaffet
runebergintortun kaveriksi ja sitten kutsuukin illan kuskinhommat.



2 kommenttia:

  1. Aikoinaan kun leivoin meillä ei tykätty noista tortuista. Jotenka eipä tarvinnut niitä sitten tehdä.
    Kerran tei pyöreään vuokaan, pääsi paljon helpommalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu helppo on kyllä vuokamallin torttu. Ei täälläkään kaikki tykkää ja muistelin etten itsekään lapsena välittänyt,mutta iän myötä kaikki tuntuu maistuvan vähän liian hyvinkin😂

      Poista