12. syyskuuta 2010

Anna hyvän kiertää haaste :)

Juu eli otin haasteen vastaan kevätpuolella Heiniltä vaalkeat haaveet blogista ja nyt tahtoisin itse laittaa hyvän kiertämään omassa blogissani. Toivottavasti joku haluaapi lähtä mukaan :) Elikkäs tässä olis teille rakkaat lukijat haaste:

Lupaan tehdä jotain pientä kolmelle ensimmäiselle haasteeseen mukaan haluavalle. Lahjan saat jossain vaiheessa tänä vuonna, mutta viimestään jouluna 2010. Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi, eli jos ilmottaudut tähän mukaan, laitat hyvän kiertämään myös itse, omassa blogissasi. Lahja tulee mun osalta olemaan puusta,rautalangasta tai kankaasta tehty näperrys. Ideaakin vähän jo on :)

Tein keväällä tämän lampunvarjostimen ja nyt olis tarkoitus laittaa ompelukone hurisemaan ja ommella pienemmän pojun huoneeseen kattolampun varjostin. Katotaan millainen mahtaa tulla :) Aina pitää jotain uutta koittaa tehdä. Meillä täällä pienet yskii..saapa nähdä tekeekö syysflunssa tuloa kun kiukkuakin on tähän päivään mahtunut :/


Tahdon vielä toivottaa teitä tervetulleeksi tänne uuden blogin puolelle. On ollut ihana huomata miten hiljalleen väkeä tännekkin tulee. Kiitos! Olen saanut kyllä blogien kautta ihanaisia uusia virtuaaliystäviä :)

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo lampunvarjostin. Muuten osallistuisin tähän haasteeseen, mutta olen jo aiemmin osallistunut:)

  Minulla on onkelma,heh. Nyt kun olet suljetussa blogissa, miten täältä saisi päivitykset , että ei missais yhtään postausta? Nyt joudun kurkkaa tänne silloin tällöin että onko päivityksiä tullut.

  VastaaPoista
 2. Liisa, justiin mietin ihan samaa tänää ja mieheltä yritin kysyä, että mitenkähän kannattais tehä..mietin et jos tekis toisen blogin mihin laittaisin sitte millon oon tätä päivtellyt, miltäs kuullostais teistä?

  VastaaPoista
 3. Mä voisin osallistua :)
  Aivan ihastuttava varjostin!

  VastaaPoista
 4. kuulostaa hyvälle toinen päivitysblogi, joillakin suljetun blogin pitäjillä se toimii niin, silloin näkyis heti milloin on päivitetty.

  VastaaPoista
 5. Hieno tämä uusikin blogi! Vähän vaatii minulta harjoitusta tämä käyttö, kun en oikein ole perehtynyt blogimaailmaan ;) mutta onnistuin kirjautumaan ja liittymään lukijaksi..ehkä :)

  VastaaPoista
 6. Pauliina, kiva juttu :) Ilmottelepas sitten kun valmista.

  Liisa, joo koitan pian laittaa..

  Hensku, kiva kun tulit! Joo mullakin tämä bloggerin käyttö vähän takkuaa :)

  VastaaPoista