19. syyskuuta 2010

Entten tentten :)

Täällä olen pähkännyt, miettinyt ja lukenut teidän vanhojen ja uusien lukijoiden lukuisia,ihania kommentteja, sähköpostiviestejä ym. Ja mietinnän jälkeen olen päättänyt laittaakin blogin nyt kuitenkin kaikille avoimeksi :) Osalla on ollut ongelmia tänne suljettuun tulon kanssa, blogger ei anna kommentoida, sisäänkirjautumisissa ongelmaa ym. Onko muilla ollut samanmoista? Katsotaan jos tässä avoimessa ei olisi sellaisia ongelmia ja tietty, että teidän on helpompi tänne tulla eikä ole välttämätön tehdä googletiliä :)

Monessa blogissa olen nähnyt tämmöisen ihanan kynttilän jalan vai mikä onkaan :) Ja vihdoin satuin sen löytämään paikallisesta liikkeestä, ihana!


Meillä puu
sepän versaasta kuuluu taukoamaton sahan ääni ja naulapyssyn paukutus. Mitähän kivaa siellä mahtaa syntyä.. Kotiin olis tarkoitus saada joitain huonekaluja. Ja lieköhän siellä jo tulevan, uuden blogin kunniaksi pian järjestettävän arvonna palkintoa nikkaroidaan? :) Itse olen taas saanut ompelu innostuksen kesän jälkeen takaisin ja sisällä kuuluu nyt ompelukoneen surinaa pitkin päivää. Kivaa puuhaa :) Äidille tein tämän lampunvarjostimen eilen pöytälamppuun.


Tervetuloa kaikille ja toivonmukaan vielä moni vanhoista lukijoista löytää tänne tiensä. Ja tietty kaikki uudet lukijat otan lämmöllä vastaan :) Ja todella ihana jos jaksatte käynnistänne viestiä jättää :)

Ps. Sivupalkissa on pari linkkiä ihanaisiin arvontoihin, käykäähän koittamassa arpaonnea :)

22 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. <3

  Onkohan teillä olkkarissa samaa tapettia mitä meillä on kodarissa? =O*

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ensi kertaa taisin tänne eksyä. Minäkin olen tuota kynttilänjalkaa metsästänyt, muttei vielä ole kohdalle osunut! Mukavia syyspäiviä sinulle

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Vakavia mietteitä. Ihan avoimen blogin haittana tietty nuo anonyymit, jotka käyvät monessa(kin) blogissa ihan vaan mieliä pahoittamassa. Siksi itse päätin, ettei meille voi kirjautuatta kommetoida..mutta se on niin jokaisen oman mietinnän tulosta, pitääkin olla... Kun kirjoittaa kuitenkin niin "omia juttujaan"
  Mukavaa pyhäpäivää ja kiitos tästä ihanasta blogista :)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Ei minulla ainakaan ollut mitään ongelmia tänne tulon kanssa. Minulta se sujui että tulin oman hallintapaneelin kautta, ettei tarvinnut erikseen tänne kirjautua. Kun kerran jo omaan blogiinsa kirjautuu, voi kommenoida kaikkiin lukemiin blogeihinsa,suljettuihinkin.

  Ihana tuo kynttilänajalka, nostalginen.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Kynttilänjalka <3, n-stylestä? Lampunvarjostin myös vei sydämmeni. Mukavaa sunnuntaita kivenheiton päähän täältä meiltä :)

  VastaaPoista
 6. Naana, pitääpä kurkata teidän kpdarin kuvia mahtasko olla sama :) Kiitos!

  Riitta, tervetuloa ja tulehan toistekkin :)

  Tuksu, niin tässä saapi sellaisenki version että kommentin jättämisee tarvitsee kirjautua? Oon vähän pihalla tämän kanssa :) Pitääpä katella tarkemmin.. Ja kiitos!

  Liisa, kiva jos sulla ei ole ollut ongelmia ja kiva kun kävit :)

  Pauliina, juu :)Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Ihana kynttiläjalka! Kaunis lampunhuppu! <3 Taitava oot, ja kerkeäväinen, kun jaksat vielä töidenkin ohella näperellä ja ommella! :)
  Mun ompeluinto on vielä vähän hukassa... :(

  -Heini-

  VastaaPoista
 8. Kaunis lampun varjostin! <3 Hienosti olet sen tehnyt. Itsekin olen tuollaisesta haaveillut!

  Minä olen helposti päässyt blogiisi!

  Mukavaa sunnuntaita!Täällä sataa vettä!

  VastaaPoista
 9. Minullakin on tuollainen kynttilänjalka. En vain ole keksinyt sille sopivaa paikkaa. Jotkut esineet saavat olla kauankin, ennenkuin löytävät paikkansa.

  Kaunis lampunvarjostin!

  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 10. Heippa! Ihan kiva, että päätit pitää blogin avoimena :) Alkuhankaluuksien jälkeen kyllä minäkin lopulta ihan hyvin pääsin tänne. Taidan olla vaan niin tohelo näiden koneiden kanssa ;)

  Ihania kuvia ja ompeluksia taas! Täytyy kyllä kovasti ihailla aikaansaavuuttasi. Tuosta kynttilänjalasta myös tykkään. Itse sain samanmoisen aikonaan ystävältä lahjaksi :)

  mukavaa viikkoa teille :)

  VastaaPoista
 11. Avoimuus on varmasti hyvä asia. Ehkä typeriä kommentteja ei tule enää eikä niistä muutenkaan kannata välittää.
  Lampunvarjostin on nätti. Meillä on niin päin,että äiti ompelee mulle...nytkin on jotain ompelussa. Meidän äiti on kyllä tosi taitava.

  VastaaPoista
 12. Kiitos naiset ja kiva kun kävitte! Aivan ihana kun jaksatte jättää käynnistänne viestiä :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos viestistäsi :) Heti tänne löysinkin! Onnea vaan uuteen blogiin ja "törmäillään" täällä blogistaniassa :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis lampunvarjostin, ja tuo ostamasi kynttilänjalka.
  Hyvin tänne blogiisi pääsin omasta blogistani, kun olen laittanut tuon sinun päivitys sivusi ylös.Selitys hieman ontuva, toivottavasti ymmärrät.
  Mukavaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
 15. kauniita taas juttuja olet tehnyt ja löytänyt .

  Ei ole ongelmaa minullakaan, aina joskus jumittaa koko systeemi ihan omastakin blogista lähtien -lienee aika yleistä.
  Kiva että on avoin sillä harvemmin tulee käytyä kutsutuissa blogeissa. se on totta.

  VastaaPoista
 16. Hanne, ymmärsin :) Kiva ettei ole takunnut. Kiitos :)

  Wilhelmiina, kiitos :) Juu kai nuo bloggerin ongelmat on aikas yleisiä.. Totta, kyllä sitä harvemmin tulee suljetuissa blogeissa käytyä muka..

  VastaaPoista
 17. Kauniita kuvia niin tässä kuin uusimmassakin postauksessasi!

  Mulle ei jostain syystä päivity nää sun postaukset. Hallintapaneeli väittää, ettei löydä sun blogia, URL väärin muka, mutta sit kuitenkin, kun klikkaan `väärää osoitetta`, pääsen tänne. Tyhmää.

  VastaaPoista
 18. Terhi, kiva kun kävit :) Kiitos! Ai jaa.. joillakin muillakin tosiaan jotain ongelmaa ollu tänne pääsyn kanssa..hmm..

  VastaaPoista
 19. Kiva kun pistit julkiseksi, saan lisättyä tämän google readeriin, niin ei mene juttus ihan ohi. Sitä helposti unohtaa ne blogit, joissa pitäs erikseen käydä, kun tuolla lukee melkein kaikki tilatut. Ja lisään linkin tuonne omaan blogiin, kun saan aikaseks =)

  VastaaPoista
 20. Laiza, tervetuloa juu ja on tämä näin helpompaa itsellekkin :)

  VastaaPoista
 21. Iki-ihana tuo tekemäsi lampunvarjostin!! millä olet home-tekstin tehnyt?
  Entäs kun tuolla aijemmin näin tekemiäsi jouluisia pehmosydämiä, millä ihmeellä olet ne kauniit tekstit niihin saanut? =)
  Kiva blogi, aloitin seuraamisesi lukemalla aaalusta asti..! =)

  VastaaPoista
 22. Moikkis Mari!
  Juu eli teen tekstit sellasella kankaaseen silitteävällä paprulla johon tulostan tekstin mustetulostimella peilikuvana. Sit vaan tulostetaan siihen paperille ja silitetään kankaaseen kiinni. Sitä silitettävää paprua saapi kirjakaupasta ainakin. Suomalaisesta kirjakaupasta ite ostin tuota Hp:n paprua ja se on kyl hyvää!

  VastaaPoista