13. syyskuuta 2010

Päivitys blogi luotu

Tulinpa vinkkaamaan teille rakkaat lukijat, että laitoin pystyyn myös toisen blogin joka on julkinen ja pyrin sinne aina kirjoittamaan milloin olen tätä varsinaista blogiani päivittänyt. Jospa se helpottaisi teitä kun näette sitten profiilissanne milloin olen tätä päivittänyt. Kuullostaako hyvältä? Eli lisätkääpäs listaanne osoite http://omakotionnenpesapaivitys.blogspot.com

Kyllä on tuntunut blogger heti alkuun tökkivän, muilla on tainut olla samaa vikaa? Tännekkin ilmeisesti osalla kutsutuilla on ollut ongelmallista päästä lukijaksi..Mukavaa ja rentouttavaa iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta, olen niin mielellään sun lukija! Hyvä idea tuo toinen blogi, johon tulee sitten ne päivitys tiedot, että ei vaan missata yhtään postusta!
  Bloger taas takkuaa, mä en saanut jostain syystä itseäni lukijaksi vielä, mutta eiköhän onnistu myöhemmin. Omassa blogissa sivupalkit on pudonnut sivun alle, vaikka asetuksissa ovat edelleen sivulla... Suututtaa!
  Ihanaa viikkoa sulle Jonna!

  -Heini-

  VastaaPoista
 2. Mulla blogger on toiminut suht moitteettomasti koko ajan. Tosin se tökki jossain välissä, että sinne ei pystynyt kommentoimaan muuten kuin tekemällä itselleen googletilin, vaikka olin laittanut asetuksiin, että anonyymitkin jne voi kommentoida...
  Hyvä idea tuo päivitysblogi!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä helpottaa tuo päivitysblogi!:)Mulla meni ohi tuo edellinenkin päivitys...

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu tuo päivitysblogi! Mietinkin että miten muistan sit aina välillä käydä kurkkimassa ootko päivittänyt :)

  VastaaPoista
 5. Mukava kun olette tulleet tänne. Vähän työläämpää teidän kyllä nyt on tulla mutta toivottavasti tuo päivitysblogi auttaa hieman :)

  VastaaPoista
 6. Olivia, oleppas hyvä :)

  Maaka, voi kuinka kiva juttu :)

  VastaaPoista