10. syyskuuta 2010

Harjoittelua ja ihania ylläreitä

Nyt se alkoi bloggerin käytön harjoittelu, katotaan mitä tästä seuraa :D Tuntuu ihan heprealta tän käyttö ainakin näin aluksi. Mutta eiköhän se tästä.. ehkä :) Posti on tuonut tässä parin viikon aikana todella miellyttäviä ylläreitä. Jokin aika sitten voitin Kallion elämää blogista tämän ihanuudenJa toissa päivänä posti toi taas valkeiden haaveiden Heiniltä paketin. Lähdin jokin aika sitten mukaan Anna hyvän kiertää haasteeseen ja Heini lähetti minulle sydämen ja pienen pussukan missä oli karkkeja.Laitankin tässä jossakin vaiheessa kyseisen haasteen blogiini. Tänään olis luvassa kirppistavaroiden vientiä ja kotihommia. Niin ja ystävän luona käydään toki myös kaffilla. Mulla on siis vapaapäivä, ihanaa! Mukavaa perjantaita teille :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta uuteen blogiisi! Minäkin vähän pihalla näistä google-tileistä yms., mutta näköjään onnistuin liittymään lukijaksesi.. =D. Saitko muuten lähettämäni valokuvat meiltä? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle ihanalle blogille! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen blogiisi ja kiitos kutsusta tulla mukaan!! ihana blogi täällä aluillaan sinulla ja kyllä se alkaa bloggerin kanssa sujumaan pikkuhiljaa.

  Ihania lahjoja olet saanut!

  Iloa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 4. Bloggeri on aika simppeli käyttää, etköhän pian totu.

  VastaaPoista
 5. Voi ihana tuo palkinto minkä olit voittanu :)

  VastaaPoista