17. syyskuuta 2010

Syksyn värejä ja makuja

Syksyn värit ulkona on aivan upeat! Puiden lehdet, pihlajanmarjat, metsän marjat.. Ja niin ihanan se syksyn raikas tuoksu. Pääosin mielettömän kivat ulkoilusäät ovat olleet. Ollaan paljon retkeilty metsissä, lapset tykkää kovasti tutkia luontoa ja syödä marjoja. Pakkaseenkin marjoja ollaan mukavasti saatu säilöön talvelle. Hilloja on jonkin verran tullut tehtyä ja innostuinpa hillopurnukoihin tekemään hatutkin koristamaan :) Iltaisin on ihana rauhottua ja sytytellä kynttilöitä ja takkaan tuli.. Lueskella, ihastella ja unelmoida :)

Omaan pieneen ja hentoon omppupuuhun tuli tokana kesänä jo n. 30 omppua. Omppupiirakkaa on tullut pari kertaa tehtyä omista ompuista. Nytkin kotona tuoksuu ihana kanelin tuoksu. Löysin muuten aivan ihastuttavan omenapiirakan ohjeen!


Nyt me lähdetään pihahommiin kun aurinkokin paistaa kauniisti. Valkoiset tulppaanien sipulit ja helmililjat odottais istuttajaa :) Mukavaa viikonloppua jokaiselle teille!

Sain muuten toisenkin kerran tämän ihastuttavan tunnustuksen Sarpalta, Valkoisten ruusujen kodista. Lämmin kiitos Sarppa tästä! Tunnustuksen saatuaan täytyy lisäksi kertoa 3 rakkainta asiaa ja laittaa yksi rakas valokuva sekä tunnustus tulee jakaa viidelle blogille.


Perhe, ystävät, terveys siinnäpä ne kolme tärkeintä asiaa ovatkin. Monelta tämä tunnustus jo löytyykin ja kaikki te olette sen ansainneet. Tahtoisin sen antaa vielä kuitenkin uudelle bloggaajalle Pauliinalle ihanaan blogiin www.elamaavaahteramaessa.blogspot.com oleppas hyvä :)

Tässäpäs rakkain kuva on. Minä ja mun kaksi kallenta aarretta.. Kuva otettu -08 pienemmän pojun ristiäispäivän iltana.

Muistuttelen muuten vielä alempana olevassa postauksessa Anna hyvän kiertää haasteesta. Vielä 2 pääsisi mukaan ja olisipa kiva jos vielä jotkut kiinnostuu niin ilmotelkaahan :)

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää pihlajanmarjat maitotonkassa. Itselläkin oli ajatuksena käydä keräämässä oksia maljaan! Kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 2. Linnut söi meidän pihapihlajasta kaikki marjat.=(
  Maitotonkka pihlajanmarjaoksan kanssa on kaunis.
  Ihana kollaasi.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat. :) Miekin tein tänään vähän omppuhilloa, eka kokeilu, ja tuli sen verta hyvää että lisää voisi tehdä vielä, nyt kun sattui tien poskesta löytymään SAA OTTAA omenoita pari kassillista!! ;D Jollain ihanalla oli omppuja liikaa. Meille kelpas kun ei omia omppupuita ole. :)

  Jos vielä tilaa niin voisin tulla mukaan taas Anna hyvän kiertää -juttuun. Olin siinä jo keväällä kanssa, mut mikseipä uudestaankin voisi. ;)

  Ps. Kuvankäsittelyohjelmalla (PhotoScape) saa tekstiä laitettua kuvan päälle. ;) Ja varmaan aika lailla kaikilla kuvankäsittelyohjelmilla...

  VastaaPoista
 4. Kauniita syksy kuvia ja mukavia puuhia sinulla on ollut.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille :)

  Ja Hanna, kiva kun lähdet mukaan :)

  VastaaPoista
 6. ihana syksyinen tunnelma noissa kuvissa, suloinen tietty tuo, pienen ristiäispäivänäkin otettu. Onni ja viattomuus!
  Syyksy se kolkuttelee täälläkin. Pitäisi paljon kaikkea saada tehdyksi, vaan tuo polvi-pirulainen asettaa nyt hitaampaa aikataulutusta eteeni. Hyvä sekin on elämässä oppia...että josku pitää vaan hoidella itseään :)
  *miettii*
  Mukavaa viikonloppua teille sinne, Ystäväni:)
  tuksu

  VastaaPoista
 7. Heipsan!

  Yritin jo aiempaan postaukseen jättää viestiä, muttei onnistunut :( Yritetäänpä uudelleen....kone jotenkin takkuilee...

  Aivan ihanalta kuulostaa syyspuuhanne! Suloisia hillopurkkeja, ja ihanaa, kun olet päässyt omista ompuista jo leipomaan :)

  Olkkarissanne on tosi kaunista tunnelmaa! Ja ihana tuo kuva teistä <3

  VastaaPoista
 8. Tuksu, voi harmi polven kanssa. Jaksuja!

  Iida Emilia, tämä blogspot kyllä tuntuu tökkivän tosi monesti :( Kiva kun kävit!

  VastaaPoista