23. syyskuuta 2010

Torstain turinoita..

Huh! Vihdoin talo siivottu, pyykit pesty ja lapset nukkuu. Liinavaatteiden ja pyykeiden vaihto tietää aina isoa pyykkimäärää. Ihana asia on omistaa kuivausrumpu! Vielä kodarin pöydällä notkuu muutama pyykkikasa, odottakoon huomiseen. Ei ne varmaan sieltä mihinkään katoa :)
Nyt kynttilät palaa, rauha maasas ja on mukava katella kun tämän pienen hetken siisti koti ja tavarat järjestyksessä. Joskun on aivan ihana kun saa siivota viikkosiivot rauhassa, sitä tosin tapahtuu todella harvoin. Nämä kaksi tai ainakin pienempi heistä on innokas apuri, vähän turhankin innokas :) Ja sitä mukaa kun tavaroita saa raivattua, että pääsee imuroimaan on ne tavarat jo levällään ympäri taloa.. tätähän tämä pienten kanssa on :) Puhtaan kodin ja hyvän kirppissaldon kunniaksi hain kimpun ruusuja mammuttimarkkinoilta. Miten nuo kukkaset onkin niin kauniita, varsinkin puhtaassa kodissa! Kirpparipöytä tosiaan tyhjättiin ja kyllä hyvin meni tavara kaupaksi! Nyt on mukava lähtä shoppailemaan Tampereelle ;)

Pinnaa on kiristänyt jostakin syystä tänään..Tiiätte varmaan äidit tän tunteen joka väliin hiipii mieleen.. huono äiti fiilis.. mulla on ollut tänään jotenkin niin pinna kireällä jollon helposti tulee purettua kiukkua lapsiin ja kiukuteltua. Kuullostaako muilla tutulta? Ja voi miten huono mieli nyt onkaan vaikka ei mitään sen kummempaa, anteeksi pyydetty ja haliteltu mutta kurja tunne jäi jotenkin tästä päivästä. No huomenna varmaan päivä parempi, näitä huonoja päiviä varmaan mahtuu kaikkien arkeen :) Kauniita unia kaikille, itse hipsin puhtaisiin lakanoihin pian nukkumaan.


Lämpimästi Tervetuloa kaikille uusille lukijoille

15 kommenttia:

 1. On se kyllä ihanaa kun saa pujataa puhtaisiin lakanoihin. Nyt kun tässä uudessa kodissamme on kuivausrumpu, tekee meili vaihtaa lakanoita melkein joka viikko. Minäkin siivosin tänään ja olen nauttinut illalla puhtaasta kodista kynttilöitä poltellen. Kaikilla meillä äideillä on välillä ärrimörri päiviä, jolloin hermostuu ja tiuskii pienestäkin lapsille ja saa siitä osan mieskin! Toisaalta onhan se aivan luonnollista. Ja oppii lapsetkin monenlaisia tunteita ja sen ettei niistä säry, vaikka hermostuttaakin. Ja sen anteeksipyyntö on tosi tärkeää ja lapselee tulee aina sanottua, ettei tämä hänestä johdu; äiti on vaan niin väsynyt työstä yms.....Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tuo teidän makkari! Ja ihanat tikapuut!
  Mukavaa viikonloppua:)

  Halauksin <3,
  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Nätti kuva makkarista! Teiltä saa aina kivoja ideoita ku kattelee noita kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Puhdasta kotia ja sitä tunnetta ei voita mikään! :)) Itselläkin tekee aina mieli ostaa puhtaaseen kotiin kukkia!

  Tutulta kuullostaa tuokin tunne että välistä tuppaa ärsyttämään kaikki asiat..Mutta täytyyhän sitä ihmisellä olla monenlaisia tunteita.Sitten taas arvostaa sitäkin tunnetta kun mikään ei ärsytä!:)Elämä oliskin ihan liian helppoa,jos AINA kaikki olis niin ok.Ja naisilla ne on ne HORMOONIT, jotka tekevät kepposia.

  Kauniita kuvia teiltä! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Johanna, puhdas koti on kyllä parasta :) Näinhän se on, että väliin pinna kiristyy :D Mukavia hetkiä uuteen kotiin!

  Kirsi, kiva kun jätit puumerkkiä ja kiitos <3 Sulle myös ihanaa viikonloppua!

  Sanna, kiitos ja kiva jos idiksiä saat :)

  Sarppa, Kiitos <3 me naiset ja hormoonit :D Totta, näin on..Puhdas koti on kyl ihana tunne :)

  VastaaPoista
 6. jokainen äiti varmaan jakaa tuon tunteen,kun on pinna kireellä ja purkaa sen lapsiin.sitten vaivaa huono omatunto jne.mutta äitikin väsyy kaikesta huolehtimisesta ja hoivaamisesta vaikka se onkin tärkeintä maailmassa:)lapset onneksi on anteeksiantavaisia ja murheet unohtuu äkkiä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kaikilla on huonoja päiviä, tärkeintä on se miten ne lopuksi ratkaistaan. Anteeksi pyynnön ja annon jälkeen on ihanan puhdas ilmapiiri. Lapsetkin oppivat että mopo voi karata ja anteeksi pyyntö palauttaa mopon takaisin tielle, tärkeä opetus elämää varten :)

  Niin puhdasta ja kaunista teillä. Miten ihana onkaan uurrastuksen jälkeen käpertyä nukkumaan puhtaisiin petivaatteisiin.

  Hyvää viikonloppua sinulle!

  -Marie-

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kun ilmoitit minulle uuden blogi osoitteesi.
  Riittää, kun on kyllin hyvä äiti,vaimo,tytär, työtekijä yms. "Äiti-ihmisen " on hyvä olla armollinen itselleen. Huonot päivät kuuluu elämään...Ihanan kauniita kuvia ja kaunis koti teillä.
  Hyvää Pyhää !
  -tuija-

  VastaaPoista
 9. Marie, näin on. Kiitos <3 Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  Tuija, Tervetuloa :) Ja kiitos <3

  VastaaPoista
 10. Hannelen blogista eksyin sivuillesi.. selailin ja ihastelin tunnelmallisia kuvia. Ihania!

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia taas täällä. Kyllä juuri siivottu koti on paras. Mutta se kestää vaan hetken , ainakin meillä täällä maalla tulee ulkoa niin paljon roskaa sisälle ja kani karvaa.

  Minulla muuten on siivouspäivä joka toinen maanantai.

  VastaaPoista
 12. mummo, kiva kun eksyit :) Tulehan toistekkin! Kiitos!

  Liisa, kiitos ja kiva kun kävit :)

  VastaaPoista
 13. Puhdas on koti niin ihana asia! Ja puhtaat lakanat -päivä on myös mukava, kun saa illalla nukahtaa puhtaisiin lakanoihin! Kuivausrumpu on ehkä maailman yks parhaimmista keksinnöistä, I love it! :)
  Äiti saa olla väsynyt joskus, vaikka itsekin tulee yleensä mieheen purettua se väsymys...
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 14. Kylläpä kuulostaa tutulta... :) Ihania kuvia. Kivaa viikon jatkoa!!

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia :)
  terv. Sussu

  VastaaPoista